Biuras, kurį susikuriame, turi būti ne tik gražus, bet ir patogus

Kalbant apie biuro patalpas, pirmiausia reikia atkreipti dėmesį į erdvę ir erdvės padalijimą. Atsisakoma vis daugiau spintelių, žmonės nusprendžia palikti atvirą darbo erdvę. Tokiu atveju visi darbuotojai yra vienoje vietoje, o jų nevaržo jokia pertvara, užtikrinanti darbo efektyvumą, greitį ir patogų bendravimą su kolegomis. Be to, kai nereikia investuoti į atskiros spintelės įrengimą, atviros erdvės naudojimas užtikrina ekonominį principą. Pasikeitus darbuotojų skaičiui, naudingos ir neribotos biuro patalpos, ypač didėjant darbuotojų skaičiui, nes nebereikia pertvarkyti paties biuro.

Įrengiant biurą svarbu pasirinkti visiškai funkcionalius ir patogius baldus

 Darbuotojai didžiąją dienos dalį praleidžia biure, todėl baldai turi maksimaliai padidinti savo patogumą ar darbo efektyvumą. Verta paminėti, kad natūralių medžiagų naudojimo biure tendencija tampa vis populiaresnė, todėl biuras vis dažniau statomas iš medinių baldų. Pavyzdžiui, biurų patalpose neapdorotos medienos naudojimas gali ne tik užtikrinti ekologinę aplinką, bet ir tokių baldų spalva turi raminamąjį poveikį. Paprastai naudokite medinį stalą. Rekomenduojama pasirinkti tinkamo dydžio stalą, geriausia šiek tiek didesnį stalą-svarbu neriboti darbuotojų veiklos, taip pat svarbu, kad darbuotojai galėtų patogiai padėti ant stalo visus reikalingus daiktus. Be tinkamo stalo yra svarbi ir tinkama kėdė. Kaip ir minėtas baldas prieš tai, ji turi būti funkcionali ir patogi – sėdėjimo aukštis turi būti reguliuojamas, o kėdės konstrukcija – patogi sėdėti, nevarginant nugaros. Nors biuro patalpas rekomenduotina laikyti neatskirtas ir erdvias, visgi poilsio zoną atriboti reikėtų. Pastaroji erdvė, priešingai nei visas biuras, turėtų būti ryški, žaisminga, su įvairias baldais. Štai pavyzdžiui, darbuotojai džiaugsis, jei poilsio kambaryje bus sofa, minkštasuoliai ir kiti baldai, leidžiantys atsikvėpti.

Skandinavijos gamintojų naudotos biuro kėdės. Švedijos, Suomijos, Norvegijos biuro baldų gamybos kompanijos pirmauja Europoje, jų gaminamų biuro kėdžių kokybė yra puiki, todėl jos yra itin ilgaamžiškos ir ergonominės. Mes restauruojame naudotas biuro kėdes ir suteikiame joms antrą gyvenimą, taip prisidedame prie perteklinio vartojimo mažinimo ir pasaulio resursų taupymo bei gamtos tausojimo. Iš plataus biuro kėdžių asortimento tikrai išsirinksite sau tinkamą variantą. Jeigu nežinote, kuri kėdė Jums tinkamiausias, susisiekite su mūsų konsultantais, kurie patars ir padės išsirinkti Jums tinkamiausią variantą. Ofisas Prabangiai padės papuošti jūsų darbo erdvę ir sukurs jaukumą ir norą grįžti į patalpas, kuriose praleisite daug laiko.