8 priežastys, kodėl verta skristi oro balionu 

Skrydis oro balionu – tai nepamirštama patirtis, kurią išbandyti turi galimybę nedaugelis žmonių. Jei pasitaikys proga, neabejokite! Nesigailėsite.

Lietuva yra neįtikėtina vieta su įvairiais kraštovaizdžiais. Galimybė tai stebėti iš dangaus yra tikra privilegija, kuri yra neįkainojama.

Be abejo, yra daugybė dalykų, kuriuos esate įtraukę į savo norų sąrašą. Jei skrydis oro balionu nebuvo įtrauktas į jūsų sąrašą, skaitykite toliau. Šiandien pateiksime jums 8 priežastis, kodėl turėtumėte skristi oro balionu.

Kodėl turėtumėte skristi karšto oro balionu?

1 priežastis: nes atsiveria įspūdingi vaizdai

Ar kada nors pagalvojote apie tai, koks būtų jausmas matyti viską iš paukščio skrydžio? Pajuskite laisvę ore ir iš tolo pamatykite, kas vyksta po jūsų kojomis. Keliaudami oro balionu galėsite mėgautis fantastiškais Vilniaus, Trakų, Kauno ar kitų vietovių vaizdais.

2 priežastis: nes oro sąlygos leidžia saugiai ir ramiai keliauti

Vasara, pavasaris, ankstyvas ruduo puikiai tinka skrydžiams oro balionu Lietuvoje. Geriausia skristi šiltu oru, o ar skristi ryte ar vakare – pasirinksite patys. 

3 priežastis: nes tai nepakartojama gyvenimo patirtis

Skrydis oro balionu yra nepakartojama patirtis. Ir tikrai, net jei skrydį pakartosite, jausmas niekada nebebus toks pat. Būti danguje, kaip paukščiui, virš debesų, tyloje, mėgautis kraštovaizdžiu ir akimirka yra kažkas, ko neįmanoma paaiškinti žodžiais. Tai reikia patirti pačiam.

4 priežastis: nes pamatysite neįtikėtiną saulėtekį

Jei savo mintyse įsivaizduojate tokį saulėtekį kaip filme – padauginkite grožį iš 100. Štai ką galite išvysti, jei skrisite oro balionu.

5 priežastis: nes galite įveikti aukščio baimę

Jei kada nors jautėte galvos svaigimą arba bijote aukščio, skrydis oro balionu yra geriausias būdas išspręsti šią situaciją. Ramybė ir laisvė, kurią patirsite keliaudami oro balionu, neturi nieko bendra su tuo, ką jaučiate būdami ant aukšto pastato stogo. 

Karšto oro balionas leis jums ramiai priprasti prie aplinkos, o lėtas kilimas suteiks jums ramybės visos kelionės metu. Gražūs vaizdai privers jus pamiršti visa kita.

6 priežastis: nes tai gali būti puiki vieta pasiūlymui tuoktis

Ar galvojote apie įsimintinas piršlybas? Kodėl to nepadarius kelionės oro balionu metu? Be jokios abejonės, tai būtų viena romantiškiausių ir ypatingiausių akimirkų jūsų gyvenime. Užsisakykite romantišką skrydį oro balionu ir mėgaukitės akimirka!

7 priežastis: nes leidžia svajoti

Viena iš nepasiekiamų daugelio žmonių svajonių – turėti galimybę skraidyti kaip paukščiai. Skrydis oro balionu suteikia plūduriavimo, ramybės pojūtį, kuris leis jums svajoti atmerktomis akimis.

8 priežastis: nes tai kitoks ir malonus būdas leisti laiką su kitais žmonėmis.

Skrydis karšto oro balionu yra puikus būdas praleisti laiką su šeima, draugais ar net bendradarbiais. Tai patirtis, kuri suartina. Jei norite patirti šį nepakartojamą nuotykį visais pojūčiais, pasirinkite žmones, su kuriais galėsite juo dalytis, ir užsisakykite skrydį jau dabar!