Apie neribotas šilkografijos galimybes

Šilkografinės spaudos galimybės šiuo metu atviros kaip niekada. Ne veltui šis spaudos būdas naudojamos labai skirtingiems paviršiams puošti, juos renkasi verslininkai, kurie ieško inovatyvios reklamos priemonės ir žmonės, kurie nori dekoruoti savo drabužius. Šilkografinė spauda yra puiki reklamos galimybė, kadangi ant marškinėlių, maišelių bei kitų paviršių galima prispausti logotipus bei norimus užrašus, kurie taps puikia, efektyvia ir neerzinančia reklama. Mėgstamos ir dėžutės su šio tipo spaudos būdu, kurios atrodo individualiai bei asmeniškai, verslo dovanoms suteikia daugiau elegancijos. Galiausiai, maišeliai, kurie gali būti dekoruoti įmonės prekiniu vardu, kuris sklis po visą miestą jeigu maišeliai bus daugkartiniai.

O kas yra šilkografija?

Šilkografija realizuojama naudojant seną metodą, kuris metų eigoje kito, vis labiau tobulėjo ir šiuo metu suteikia galimybę greitai išgauti puikų rezultatą. Kodėl šis spaudo būdas yra toks populiarus? Kadangi tai vienas universaliausių ir tuo pačiu funkcionaliausių spaudos būdų puikiai tinkantis tiek skirtingiems spaudos darbams, tiek jų perkėlimui ant skirtingų paviršių. Tiek ant plastiko, tiek popieriaus, tekstilės, stiklo bei kitų medžiagų, tad verslininkai džiaugiasi, kad ši spauda puikiai tinka įvairios reklamos galimybėms.

Spaudos privalumai

  1. Šilkografika džiugina savo ilgaamžiškumu, kadangi spauda nekinta dėl aplinkos veiksnių, išlieka kokybiška.
  2. Aukšta raiška – didelis privalumas.
  3. Rezultatas taip pat džiugina ir labai sodriomis spalvomis.
  4. Šio tipo spauda savyje derina puikų kainos bei kokybės santykį.
  5. Kaip jau minėjome – gali būti spausdinama ant labai skirtingo tipo medžiagų.
  6. Su ja galima dirbtimechaniškai bei rankomis.
  7. Gana greitai gaunamas norimas rezultatas.

Technologijos galimybės

Kaip jau minėjome, dėl plataus funkcionalumo šilkografinė spauda labai mėgstama verslininkų, kurie ieško inovatyvių reklamos būdų. Pavyzdžiui, kai norisi logotipu dekoruoti maišelius arba marškinėlius. Puikiai atrodo ir knygų viršelių dekoravimas, taip pat, plakatų bei kalendorių, kurie tai pat dažniausiai yra puiki dovana, kuri papildomai dekoruota įmonės logo. Tokio tipo reklama yra tarsi nematoma, tačiau tuo pačiu ir veikia žmogaus psichiką, neerzina, atrodo puikiai.