Koki unitazą rinktis?

Jeigu šiuo metu gyvenate namų įrengimu, tai unitazas yra vienas iš tų pirkinių, kurio jums tikrai prireiks. Ir, jei prieš dešimt metų ar daugiau, šių gaminių pasirinkimas nebuvo itin didelis, tai šiandien mūsų laukia ypač didelė įvairovė. Taigi, nieko keista, kad pasirinkti kartai būna ne taip jau ir lengva. Visgi, jeigu tik pasinaudosite šiais patarimais, tai sprendimą priimti bus kur kas lengviau.

Vienas dalykų, į kurį reikia atkreipti dėmesį, jeigu renkatės tokio pobūdžio gaminį, yra susijęs su unitazo vandens nuleidimo mechanizmu. Atkreipkite dėmesį, iš ko jis yra pagamintas: plastiko ar metalo? Jeigu pasirinksite pagamintą iš plastiko, tokiu atveju, verta atminti, kad jis nebus toks patvarus, kaip pagamintas iš metalo.

Taip pat svarbu akcentuoti ir tai, kad šis gaminys turi derėtų prie bendro vonios kambario stiliaus. Jeigu vonios kambarys yra įrengtas klasikiniu stiliumi, tuomet rinkitės klasikinio stiliaus unitazą ir t.t. 

Jeigu nesate pasiruošę ilgai galvoti, koks unitazas tiktų labiausiai, atminkite paprastą dalyką – tie unitazai, kurie yra 45 cm aukščio, tinka visiems žmonėms

Visgi, nereikia pamiršti, kad šiandien gaminami unitazai gerokai skiriasi nuo tų kuriuos galėjome įsigyti anksčiau – šiandien jau parduodami gaminiai su inovatyviomis technologijomis. Na, o tai ne tik leidžia taupyti vandenį – tai yra palanku ir aplinkai, ir jūsų piniginei. Ir nors iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad visiškai nesvarbu, kiek vandens sunaudojama šis įrenginys, iš tiesų skaičiai kalba patys už save: paskaičiuota, kad 4 asmenų šeima, pasirinkusi taupią unitazo versiją, gali sutaupyti apie 20 000 l vandens per metus. Taigi, įvertinkite šiuos patarimus ir išsirinkti bus kur kas paprasčiau. Na, o dar daugiau vertingos informacijos, apie tai, kaip įrengti namus, rasite http://www.kaunogerbuvis.lt/produktai/silumos-siurbliai/.