Vandens siurbliai: kaip išsirinkti?

Vanduo – vienas būtiniausių elementų, kurio reikia, kad galėtume mėgautis patogia kasdienybe. Tačiau, norint turėti galimybę naudotis vandeniu, būtina įgyvendinti ir tam tikrus sprendimus. Vienas iš jų yra vandens siurblio montavimas. Tačiau, kokį vandens siurblį pasirinkti, ir, kaip jie veikia?

Kokie yra vandens siurblių tipai?

Siekiant išsirinkti vandens siurblį, visų pirma reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kokie yra šių įrenginių tipai? Susipažinę su jais ir supratę svarbiausias jų savybes, kurias lengviau ir greičiau nuspręsite, koks vandens siurblys geriausiai tiktų jūsų namams. Taigi, vandens siurblių tipai yra tokie:

• vandens tiekimo sistema iš artezinių gręžinių su panardinamu gręžinio siurbliu;

• vandens tiekimo sistema iš šulinių ar talpų su panardinamu šulinių siurbliu;

• sausai statoma automatinė vandens tiekimo sistema iš šulinių ar talpų;

• vandens tiekimo sistema iš miesto tinklų, sukeliant papildomą slėgį su sausai pastatomu nesavisiurbiu siurbliu ant namo vandentiekio įvado.

Ką dar svarbu žinoti?

Tačiau ir tai – dar ne viskas: taip pat svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad yra dar vienas dalykas kurį turite įvertinti, prieš pasirinkdami siurblį. Tai – siurblio parametrų apskaičiavimas. Reikėtų apskaičiuoti bei įvertinti šiuos pagrindinius parametrus – debitą, slėgį ir slėgio skaičiavimo eigą. 

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad vandens siurblys yra įrenginys, kuris tarnaus jums tikrai ne vienerius metus, todėl bus geriausia, jei visus su jo pasirinkimu ir montavimu susijusius klausimus, patikėsite profesionalams. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad išvardinti akcentai reikalauja specifinių žinių ir įgūdžių, todėl profesionalai įvertins jūsų situaciją ir padės pasirinkti geriausiai jūsų poreikius galintį pateisinti sprendimą. Na, o ypač daug naudingos informacijos ir įžvalgų šia tema rasite, jei užsuksite į http://www.nelysk.lt/produktai/vandens-siurbliai/