Kokie baldai madingi?

2016 metai į interjero ir baldų tendencijas įneš glamūro ir klasikos elementą. Prestižiniai dekoro ir dizaino leidiniai kaip svarbiausias interjero dizaino tendencijas įvardija formalias klasikines svetaines, tamsių plieno atspalvių virtuves, vonios kambarius su svetainei būdingais elementais ir eklektiškas, skirtingais elementais apipavidalintas virtuves. Norint atsinaujinti savo būstą nebūtina susipirkti visiškai naujų baldų komplektų – tai nei apsimoka, nei praktiška.
Čia pristatysime šiuo metu madingiausius baldus ir interjero aksesuarus, kurie pagyvins Jūsų namus ir įneš į kambarius originalumo bei jaukumo.

  • Klasikinės spintelės, retro foteliai, senoviniai veidrodžiai: solidi klasika grįžta ir šį sezoną dailiausios svetainės yra lyg iš penktojo dešimtmečio kino – preciziškai sutvarkytos, šiuolaikiškai barokiškos ir šiltos.
  • Metalo atspalvių baldai: o ypač metalo atspalvio oda aptrauktos sofos ir foteliai Jūsų svetainėje sužibėtų originaliai ir tikrai ne pigiai. Jei visai sofai ar foteliui pernelyg nedrąsu, galima įsigyti keletą aukso atspalvio pagalvėlių.
  • Klostuoti foteliai ir sofos: klostės vėl madingos ne tik ant moteriškų sijonų – švelnios kreminės spalvos sofa su smulkiomis ar laisvesnėmis klostėmis gali tapti paskutiniu akcentu Jūsų tobulai svetainei ar miegamajam.
  • Ekscentriški stalai: kuo masyvesnis ir keistesnis Jūsų valgomojo stalas – tuo geriau. Medžiagos gali varijuoti nuo stiklo iki medžio ar neįprastų metalo konstrukcijų. Jei salone radote patinkantį stalą, kuris atrodo lyg atkeliavęs iš senovinės laboratorijos, gali nedvejodami jį įsigyti. Vis populiarėja svetainėje turėti valgomojo erdvę. Svetainės valgomojo stalas gali būti ta vieta, kurioje visa šeimyna susirenka rytais ir / arba vakarais, aptaria dieną, šnekučiuojasi valgydami. Valgomojo stalas gali būti didelis, talpinantis ne tik šeimos narius, bet ir svečius arba nedidelis, skirta stik šeimai. Kiekvienuose namuose puikiai įsikomponuoja stalai transformeriai, kurie neužima daug vietos, taupo erdvę, o prireikus juos galima išskleisti ir pasodinti nemažai žmonių.
  • Ekologiškų medžiagų aksesuarai: natūralių medžiagų – kanapių pluošto, drobės, lino ir kitokiais audiniais aptrauktos pagalvėlės svetainėje, pinti krėslai ir austi kilimėliai pakvies Jūsų gyvenamąją aplinką arčiau gamtos ir suteiks namams natūralaus jaukumo.