Kaip atkimšti unitazą?

Unitazo užsikimšimas – viena iš itin nemalonių situacijų, su kuria, visgi, kartas nuo karto tenka susidurti. Gera žinia bent jau ta, kad susidūrus su šia problema, galima išbandyti ne vieną jos sprendimo būdą. 

Indų ploviklis

Taip, indų ploviklis yra skirtas indams plauti. Tačiau dar geresnė žinia ta, kad iš tiesų ši priemonė  gali ypač puikiai pasitarnauti ir kitais atvejais, pavyzdžiui, kai užsikemša unitazas. Na, o viskas, ką jums tereikia padaryti, tai – tik įpilti indų ploviklio bei šilto vandens. Tuomet palaukite maždaug pusvalandį ir patys maloniai nustebsite, jog vanduo rado kelią, o užsikimšimo – kaip nebūta. Bet ir tai – dar ne viskas: taip pat svarbu akcentuoti, kad šį sprendimą galima naudoti jau ne tik tada, kai unitazas užsikemša, bet ir taip pat – kaip prevenciją priemonę. 

Soda, actas ir vanduo

Ne paslaptis, kad daugelis vertiname sodą bei actą, ne tik todėl, kad būtent šie gaminiai praverčia ruošiant ar apdorojant įvairius maisto produktus., bet ir taip pat todėl, kad būtent šie gaminiai praverčia valant namus. Tačiau verta priminti, kad tuo atveju, jeigu jūs susidūrėte su unitazo užsikimšimu, tai taip pat verta rinktis šias priemones. Viskas, ką tereikia padaryti, tai tik į unitazą įberti kelis šaukštus sodos, užpilti kelis puodelius acto bei porą litrų verdančio vandens. Ir jus ištikusios problemos jau nėra.Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad geriausia, kai šios problemos pavyksta išvengti. Na, o tai gali būti įmanoma, tuo atveju, jeigu ne tik nepamiršite prevencinių priemonių, bet ir taip pat – jeigu kontroliuosite savo elgesį, pavyzdžiui, į unitazą nemesite tualetinio popieriaus arba drėgnų servetėlių. Na, o dar daugiau patarimų, kurie pravers buityje, galite rasti čia http://www.kaunogerbuvis.lt/produktai/vandens-siurbliai/.