Kvepalai kalėdoms

Artėjant didžiausioms metų šventėms mes pradedame sukti galvas kokiomis dovanomis šiemet stebinsime savo artimuosius ir draugus. Vieni mėgsta dovanoti mažas dovanėles, atvirukus ar mažus niekučius, kiti renkasi dideles ir įspūdingas dovanas. Kvepalai yra viena iš prabangesnių dovanų, kadangi jų kaina priklauso tiek nuo gamintojo, tiek nuo juose esančių ingredientų. Todėl dovanodami kvepalus visada gerai apgalvokite kam ir kokius kvepalus dovanosite, nes visi žmonės yra asmenybės ir jų skoniai skiriasi. O kad būtų lengviau išsirinkti pateikiame populiariausių moteriškų kvepalų gidą.

1. Gėlių kvepalai
Šie kvepalai išsiskiria lengvu saldumu ir yra lengvai atpažįstami. Jie gali būti sukurti iš vienos gėlės arba iš visos puokštės: levandų, jazminų, bijūnų ir t.t. Gėlių kvepalai geriausiai tinka moteriškai, elegantiškai ir romantiškai asmenybei, kuri mėgsta klasiką.

Ralph Loren Romance kvepalai

Ralph Loren Romance

Christian Dior J'Adore kvepalai

Christian Dior J’Adore

Chloe by Chloe kvepalai

      Chloe by Chloe

2. Vaisiniai kvepalai
Šie kvepalai pasižymi gaiviu, lengvu, energingu ir šiek tiek egzotišku aromatu: citrinų, obuolių, serbentų, aviečių, apelsinų. Vaisiniai kvepalai tiks jaunaviškoms, sportiškoms, kūrybingoms, kupinoms energijos, madingoms ir originalioms asmenybėms.

Givenchy Very Irresistible kvepalai

Givenchy Very Irresistible

Calvin Klein One kvepalai

Calvin Klein One

    Tom Ford Neroli Portofino kvepalai

Tom Ford Neroli Portofino

3. Rytietiški kvepalai
Šilti, jasmingi, seksualūs, egzotiški ir gana sunkūs kvepalai, puikiai tinkantys vakarui ir išskirtinėms progoms. Šie kvepalai pasižymi cinamono, smilkalų, kalendros, imbiero, gintaro, vanilės ir prieskonių aromatu. Tokius kvepalus dažniausiai renkasi moterys, kurios mėgsta flirtuoti ir yra žavingos, rafinuotos, bet tuo pačiu ryškios asmenybės.

Viktor&Rolf FlowerBomb kvepalai

Viktor&Rolf FlowerBomb

   Tom Ford Black Orchid kvepalai

Tom Ford Black Orchid

  Thierry Mugler Angel kvepalai

Thierry Mugler Angel

4. Medienos kvepalai
Šie kvepalai siejasi su šiluma, prabanga ir švara. Bergamotės, pačiulės, pušų, santalmedžio ir samanų aromatai dažnai derinami su citrusais arba prieskoniais. Šie kvepalai ryžtingoms, siekiančioms karjeros, ambicingoms ir elegantiškoms asmenybėms.

Christian Dior Dolce Vita kvepalai

Christian Dior Dolce Vita

   Gucci by Gucci kvepalai

Gucci by Gucci

Givenchy Ange ou Demon kvepalai

Givenchy Ange ou Demon

5. Žalumos kvepalai
Tai gana neryškūs kvepalai, dažniausiai pasižymintys žolės, žibučių, gamtos ir lauko aromatu. Žalumos kvepalai tiks gamtą mylinčiai, jaunatviškai asmenybei.

DKNY Be Delicious kvepalai

DKNY Be Delicious

   Elizabeth Arden Green Tea kvepalaiElizabeth Arden Green Tea

  Tommy Hilfiger Tommy Girl kvepalai

Tommy Hilfiger Tommy Girl

6. Vandens kvepalai
Sūrus vanduo, švara, smėlėtas paplūdimys – toks apibūdinimas puikiai tinka šiems kvepalams. Juos labai mėgsta sportiškos, kūrybingos, nuoširdžios ir gyvybingos asmenybės.

Davidoff Cool Water Woman kvepalai

Davidoff Cool Water Woman

Bvlgari Omnia Crystalline kvepalai

Bvlgari Omnia Crystalline

Gucci Flora by Gucci kvepalai

Gucci Flora by Gucci