Idėjos, kaip įsirengti jaukų miegamąjį

Ne paslaptis, kad būtent miegamasis daugeliui žmonių yra ta vieta, kuri siejami su jaukumu bei šiluma. Taigi, tuomet, kai yra įrengiama ši namų patalpa, vienu svarbiausių uždavinių tampa klausimas, kaip įrengti jaukią erdvę. Gera žinia ta, kad yra labai daug būdų, kaip tai galite padaryti ir, kuo daugiau jų pasitelksite, tuo bus geresnis rezultatas. Taigi, kviečiame susipažinti su itin šauniomis idėjomis. 

• Savaime suprantama, vienas svarbiausių šio kambario akcentų yra lova. Belieka tik pridurti, kad, jeigu norite, jog šį jūsų namų erdvė būtų ypač jauki, tai turėtumėte rinktis tokį baldą, kuris būtų dekoruotas ne medinėmis ar metalinėmis detalėmis, o audiniu. Audinys visada siejasi su minkštumu, jaukumu bei šiluma

• Taip pat labai svarbų vaidmenį suvaidins ir spalvos, kurias pasirinksite šiai namų patalpai. Jeigu jūsų tikslas yra sukurti jauko miego kambarį, tai svarbiausias dalykas, kurį turėtumėte atminti yra tai, kad reikėtų rinktis šviesias, ramias, pastelines spalvas. 

• Žinoma, nepamirškite ir dar vienos akcento, kuris šiam namų kambariui tikrai suteiks jaukumo. Tai yra žvakės. Belieka tik pridurti, kad efektas bus dar didesnis, jeigu rinksitės ne vieną žvakę, bet kitą sprendimą – ant stilingo padėklo padėsite 9 – 10 masyvių žvakių. Visas jas uždegus, jūsų kambarį užlies jauki šviesa bei šiluma. 

• Taip pat nereikėtų pamiršti, kad tinkamai parinkta lovatiesė jūsų kambariui  gali suteikti labai daug jaukumo. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad siekiant sukurti kuo jaukesnį kambarį, reikėtų rinktis šviesių spalvų lovatieses iš natūralių audinių. 

• Kilimas arba  keli maži kilimėliai yra dar vienas svarbus akcentas, kuris irgi suteiks jaukumo. Pirmenybę tiekite taip pat šviesioms spalvoms. 

Daugiau vertingos informacijos galite rasti http://www.idk.lt/kategorija/seima-vaikai/