Populiariausi alkoholiniai gėrimai vestuvėms

Vestuvės yra vienas iš svarbiausių ir laimingiausių įvykių gyvenime. Ši ypatinga šventė reikalauja puikaus maisto, gėrimų ir pramogų. Alkoholiniai gėrimai yra svarbi vestuvių dalis, todėl svarbu parinkti tinkamus kokteilius, kurie patiktų svečiams ir padėtų sukurti nepakartojamą atmosferą. Šiame straipsnyje pateikiami populiariausi alkoholiniai gėrimai, kuriuos galite pasiūlyti savo vestuvių svečiams, ir kaip barmenų paslaugos gali padėti jums paruošti šiuos gėrimus.

  1. Šampanas

Šampanas yra klasikinis ir neatsiejamas vestuvių gėrimas. Jis tinka tiek svečių pasveikinimui, tiek torto pjaustymo metu. Galite pasirinkti kokybišką šampaną arba prosecco, atsižvelgdami į savo biudžetą.

  1. Martini

Martini yra elegantiškas ir stilingas kokteilis, kuris puikiai tinka vestuvių šventei. Klasikinis martini gaminamas iš džino arba vodkos ir vermuto, tačiau galite pasirinkti ir kitus variantus, pavyzdžiui, kosmopolitą arba espresso martini, kurie taps puikiu papildymu jūsų gėrimų meniu.

  1. Mojito

Mojito yra gaivus ir atgaivinantis kokteilis, kuris puikiai tinka vasaros vestuvėms. Jis gaminamas iš romo, laimo, cukraus, mėtos ir angliarūgščio vandens. Mojito gali būti paruoštas įvairiais skoniais, pavyzdžiui, vaisių arba uogų.

  1. Margarita

Margarita yra dar vienas populiarius kokteilis, kuris puikiai tinka vestuvėms. Jis gaminamas iš tekila, apelsinų likerio, laimo sulčių ir ledo. Margarita gali būti tiekiama įvairiais skoniais, pavyzdžiui, braškių, persikų arba kivio.

  1. Aperol Spritz

Aperol Spritz yra itališkas kokteilis, kuris pastaraisiais metais tapo labai populiarus. Jis gaminamas iš Aperol, šampano arba prosecco, angliarūgščio vandens ir ledo. Aperol Spritz yra gaivus, lengvas ir spalvingas gėrimas, puikiai tinkantis vestuvių šventei.

  1. Negroni

Negroni yra klasikinis itališkas kokteilis, gaminamas iš džino, Campari ir raudonojo vermuto. Jis turi ryškų ir sudėtingą skonį, todėl yra puikus pasirinkimas mylintiems stipresnius gėrimus.

  1. Pimm’s Cup

Pimm’s Cup yra britiškas kokteilis, gaminamas iš Pimm’s likerio, angliarūgščio vandens, vaisių ir uogų. Tai yra gaivus ir lengvas gėrimas, puikiai tinkantis pavasarį ir vasarą.

  1. Kir Royal

Kir Royal yra prabangus ir elegantiškas kokteilis, gaminamas iš šampano ir crème de cassis (juodųjų serbentų likerio). Jis turi gaivų ir subtilų skonį, puikiai tinka prie svečių pasveikinimo arba torto pjaustymo.