Kvepalai – svarbi įvaizdžio dalis

Kiekvienas žmogus yra individualybė, o kvepalai – svarbus akcentas, padedantis sukurti užbaigtą įvaizdį bei perduodantis tam tikrą žinutę apie žmogų, kuris jais yra pasikvėpinęs. Šiandien trumpai pakalbėsime apie dvi visiškai skirtingas kvepalų rūšis, t. y., plaukų kvepalus bei prabangius, nišinius kvepalus.

Kvepalai plaukams – lengvas, neįkyrus aromatas kiekvienai dienai

Žmonės, kurie mėgsta lengvus aromatus arba nori užmaskuoti tam tikrus nemalonius tabako, maisto ir kt., kvapus, kurie labai greitai įsigeria į plaukus, visada renkasi plaukų kvepalus. Šie kvepalai tinka visiems plaukų tipams. Naudojantis plaukų kvepalais nereikia baimintis pažeisti plaukus ar pakenkti galvos odai. Iš aukštos kokybės ingredientų gaminami šios rūšies kvepalai nesausina plaukų. Tiesą sakant, reguliariai juos naudojant, jie padeda pagerinti plaukų būklę, nes puikiai juos pamaitina. Jeigu reikėtų įvardyti puikų plaukų kvepalams pavyzdį, tai be jokios abejonės būtų kvepalai „RIIFFS Fiction Leather“. Į šių plaukų kvepalų sudėtį įeina augaliniai aliejai bei plaukams būtini vitaminai. Be alkoholio sudėtyje gaminami „RIIFFS Fiction Leather“ turi UV filtrus, kurie užtikrina plaukų apsaugą ir nuo neigiamo saulės poveikio.

Prabangūs kvepalai – nematomas aksesuaras žmonėms, mėgstantiems kvapus, atskleidžiančius charakterį

Sakoma, kad prabangūs kvepalai yra tarsi žmonės, nes jie turi ir savo charakterį, ir „gyvenimo“ istoriją. Šie kvepalai puikiai tinka ypatingoms progoms. Pasikvėpinus jais, visada lengva išsiskirti iš minios, nes kvapas gilus, įtraukiantis, autentiškas ir nepamirštamas. Prabangūs kvepalai yra gaminami, naudojant tik aukščiausios kokybės ingredientus. Kaip ir prieš tai aptarti plaukų kvepalai, taip ir prabangūs kvepalai išsiskiria tuo, kad jų gamybos procesuose yra vengiama naudoti alkoholį. Prabangūs kvepalai dažniausiai yra nišiniai kvepalai apie kurių kokybę ir išskirtinumą būtų galima kalbėti valandų valandas. Puikus prabangių unisex kvepalų pavyzdys yra „Swiss Arabian Sawalef Kohl al Ayoun“. Šis parfumuotas vanduo yra gaivus ir kartu kartus. Mišką po lietaus primenantis kvapas puikiai tinka kvėpintis dieną. Jame susipina juodųjų serbentų, obuolių, vilkdalgių, rožių, jazminų, agarmedžio, sandalmedžio, muskuso, gintaro bei medienos natos.