Ieškantiems unikalių sprendimų – degintos medienos dailylentės

Degintos medienos dailylentės, nepriklausomai nuo to, iš kokios rūšies medienos jos yra pagamintos, visada traukia žvilgsnius. Ar žinote, kokiomis savybėmis pasižymi šia specifine technologija apdirbtos dailylentės ir kokie jų panaudojimo būdai šiuo metu yra populiariausi?

Kokios rūšies mediena yra naudojama degintų dailylenčių gamybai?

Degintų dailylenčių gamybai gali būti naudojama įvairių rūšių mediena. Vis dėlto pastaruoju metu kitas medienos rūšis degintų dailylenčių gamybos srityje ženkliai lenkia keturių rūšių mediena, t. y., akmens tvirtumu garsėjantis maumedis, puikiu garso slopinimu pasižymintis kedras, didžiuliu tankiu bei tvirtumu garsėjanti pušis bei universalioji eglė. Pažymėtina, kad įvardytos minėtų medienos rūšių savybės yra tik nedidelė dalis jų gerųjų savybių, lemiančių šių medienos rūšių populiarumą ir platų panaudojimo spektrą.

Ekologiškumas – viena iš savybių, kuriomis pasižymi degintos medienos dailylentės

Mediena jau savaime yra tvari bei ekologiška žaliava, kuri jau ilgus šimtmečius plačiai yra naudojama statybos bei apdailos sektoriuose. Abejojantiems dėl degintos medienos dailylenčių ekologiškumo ir tvarumo, būtų galima priminti, kad degintų medienos dailylenčių pavadinime žodis „degintas“ yra naudojamas ne šiaip sau: ugnies panaudojimas, apdirbant medienos dailylentes, yra bene ekologiškiausias ir natūraliausiais būdas, leidžiantis atskleisti gerąsias medienos dailylenčių savybes, užtikrinti jų ilgaamžiškumą bei atsparumą įvairiems neigiamą įtaką turintiems išorės veiksniams. Abejonių dėl šų dailylenčių ekologiškumo dažnai įneša žinia, kad šios degintos dailylentės yra alyvuotos. Žinoma, jeigu dailylenčių alyvavimui būtų naudojamos visiškai sintetinės alyvos, ši abejonė būtų daugiau ar mažiau, bet pagrįsta, tačiau degintos medienos dailylentės išskirtinai yra alyvuojamos tik natūralia alyva, kuri nedaro jokios įtakos šių dailylenčių ekologiškumui bei kurioje nėra jokių medžiagų, galinčių pakenkti žmonių ar gyvūnų sveikatai bei aplinkai.

Ilgaamžiškumas – savybė, dėl kurios visada verta rinktis degintos medienos dailylentes

Nesvarbu, kokį projektą planuojate įgyvendinti, greičiausiai tikitės, kad jis vienodai gerai atrodys ne vienerius metus. Tokiems ilgaamžiškiems bei, nepabijosime to žodžio, savo išvaizda nesenstantiems projektams idealiai tinka degintos dailylentės. Šios dailylentės yra atsparios drėgmei, neigiamam atmosferos poveikiui, pelėsiui, puviniui, įvairiausių medieną graužiančių vabzdžių antpuoliams ir t. t. Patvarios bei vandeniui nepralaidžios degintos medienos dailylentės taip pat „nebijo“ ir ultravioletinių spindulių poveikio ir pasižymi, kaip itin mažai degi medžiaga.

Išskirtinė išvaizda – ieškantiems unikalumo ir tobulumo

Degintos medienos dailylentės visiems projektams, kuriuose jos tik yra panaudotos, suteikia išskirtinę, su niekuo kitu nesupainiojamą išvaizdą. Nepriklausomai nuo to, ar vidaus, ar lauko projektams pasirinksite degintos medienos dailylentes iš Sugibanwood, jos visada „dvelks“ prabanga, rafinuotu žavesiu bei leis itin lengvai individualizuoti įgyvendinamą projektą.

Degintų medienos dailylenčių panaudojimo galimybės

Fasadai, balkonai, laiptų turėklai, tvoros, terasos – tai tik keletas projektų, kuriems puikiai tinka degintos medienos dailylentės Atkreipkite dėmesį į tai, kad deginta mediena iš Sugibanwood idealiai tinka ir stogų dengimui. Šias dailylentes taip pat ne tik galima, bet ir privalu naudoti vidaus projektams, jeigu norite išskirtine elegancija, šiluma bei jaukumu dvelkiančių interjerų. Pažymėtina, kad šių dailylenčių panaudojimas interjere neišvengiamai „pakylėja“ Jūsų namų aplinką į aukštesnį lygmenį: medis – tai nesenstanti klasika, o deginta mediena savyje sujungia visas geriausias medienos savybes bei ugnies galią sukurti įstabių tekstūrų bei atspalvių gaminius.