Su kokiomis problemomis dažniausiai susiduria iPhone 13 Pro vartotojai?

iPhone 13 Pro – vienas galingiausių išmaniųjų telefonų „Apple“ produkcijoje. Šis prietaisas turi idealų 120 Hz ekraną bei puikias kameras fotografavimui bei filmavimui. Beje jis yra pigesnis už iPhone 13 Pro Max modelį.

 iPhone 13 Pro – vienas geriausių telefonų 2021 metais. Baterijos veikimo laikas – vienas ilgiausių iš visos „Apple“ produkcijos. Be to šis telefonas toks populiarus, jog, jeigu bus reikalingas iPhone 13 Pro remontas – nesunkiai rasite jį aptarnaujantį servisą. Kai kuriuos remonto darbus (pavyzdžiui, ekrano apsauginio stikliuko keitimą) galite atlikti ir patys. Vis dėlto rimtesnis iPhone 13 Pro remontas turi būti patikėtas šios srities ekspertams.

iPhone 13 Pro privalumai:

·         ryškus 120 Hz ekranas;

·         neįtikėtini atnaujinimai bei našumas;

·         įspūdingai kokybiškos kameros;

·         prailgintas baterijos veikimo laikas.

Trūkumai:

·         greitas įkrovimas ribojamas iki 20 W;

·         „Touch ID“ trūkumas;

·         „4 K ProRes“ vaizdo įrašai apriboti iki 256 GB.

Kai šiuo metu rinkoje jau galima įsigyti ir iPhone 14 Pro, 13 Pro vis tiek išlieka pardavimų aukštumose dar ir todėl, kad po naujesnio telefono išleidimo, šis atpigo. iPhone 13 Pro – labai galingas išmanusis įrenginys ir jis nė kiek nenusileidžia iPhone 13 Pro Max modeliui. Jie praktiškai neturi jokių funkcijų skirtumų. Kamerų priartinimo objektyvų galimybės vienodos. Be to šie telefonai turi optinio vaizdo jutiklio stabilizavimo funkciją. Pasirinkdami mažesnį ir pigesnį iPhone 13 Pro – nieko neprarasite.

Pagrindiniu šio telefono, o tuo pačiu ir visos „Apple“ produkcijos, trūkumu laikomas „Face ID“ telefono atrakinimo galimybės nebuvimas. iPhone 13 Pro dizainas iš esmės nepakitęs. Korpusas kaip ir priklauso iš nerūdijančio plieno. Toks dizainas jau veikiau senesnių modelių išvaizdos tęstinumas, o ne drastiški dizaino pokyčiai. „Apple“ šiuo atveju pasielgė saugiai ir daugiausiai dėmesio skyrė kamerų bei ekrano patobulinimams.

iPhone 13 Pro charakteristika:

Ekranas: 6,1 colio XDR OLED

Atnaujinimo dažnis: 10 – 120 Hz

CPU: A15 Bionic

RAM: 6 GB

Vidinė atmintis: 128 GB

Galinės kameros: 12 MP

Priekinė kamera: 12 MP

Baterijos veikimo laikas:  1 val. 42 min.

Įkrovimas: 20 W laidinis, 15 W MagSafe

Dydis: 146,7 x 71,5 x 7,65 mm

Svoris: 204 gramai