Kaip išsirinkti kokybiškas šlepetes su kailiu?

Norite namuose vaikščioti patogiai ir minkštai, o kartu atrodyti stilingai? Šlepetės su kailiu moterims gali būti kaip tik toks pasirinkimas. Pado patogumas ir kailių teikiamas švelnumas bei minkštumas suteiks Jums komforto lygį, kurio reikia, vaikščiojant namuose.

Moterys nori atrodyti gražiai ne tik išėjusios iš namų, bet ir pačiuose namuose, todėl įvairių dizainų šlepetės su kailiu tikrai suteiks norimo grožio moterims. Pasirūpinkite, kad ir svečiai, užsukę Jūsų aplankyti, turėtų porą patogių ir gražių šlepečių su kailiu. Tai – vienas madingiausių moteriškos išvaizdos elementų Lietuvoje pastaruosius keletą metų.

Į ką atkreipti dėmesį, renkantis kailiuotas šlepetes?

Pirmiausia, perkant bet kokius batus, reikia išsirinkti tinkamą dydį ir tai geriausia padaryti lyginant savo pėdos ilgį su bato vidpadžio ilgio. Galimi moteriškų šlepečių su kailiu dydžiai paprastai yra šie: nuo 36 iki 41 dydžio.

Antra, Jums reiks pasirinkti naminių šlepečių tipą. Dažniausiai avalynės ir kitose parduotuvėse siūlomos kailinės šlepetės moterims yra dviejų tipų: tai šlepetės su atviru priekiu arba uždaru. Koks moteriškų šlepečių su kailiu tipas bus Jums patogus – nuspręsite tik Jūs.

Svarbiausia, kad Jūs su kambarinėmis šlepetėmis jaustumėtės patogiai namuose: koja neprakaituotų, padas būtų ergonomiškas, patogiai įsistatytų koja ir, svarbiausia, kad nebūtų slidžios, nes namų grindys paprastai būna tokios. Ieškokite naminių šlepečių su padų paminkštinimais ties kulnimi visapusiškam Jūsų pėdų patogumui.

Taip pat reiktų atsižvelgti ir į prekės kokybę, nes nuo jos priklauso, ar tai bus ilgaamžis pirkinys. Ieškodami moteriškų kailinių šlepečių parduotuvėse, atkreipkite dėmesį į avalynės siūles. Ieškokite moteriškų namų šlepečių su apsiūtais padais, nes tai reiškia, kad prekė bus patvaresnė ilgesniam dėvėjimui.

Kadangi tokios avalynės visa esmė ir grožis yra kailyje, patartina atkreipti dėmesį į tai, kaip šis yra pritvirtintas prie avalynės. Ieškokite šlepečių, prie kurių yra tvirtai pritvirtintas kailis. Tai garantuos ilgesnį avalynės grožį.

Taigi, renkantis avalynę, kurią ketinate dėvėti namuose, turite būtinai atkreipti dėmesį į patogumą, o kad namuose dėvimi daiktai būtų patrauklūs ir keltų įspūdį svečiams – naminės šlepetės turėtų būti dar ir gražios – pavyzdžiui, su kailiu!