Siurbliai-robotai su plovimo funkcija: TAIP ar NE?

Iliustracija: pixabay.com/users/ed_rsnhr-4473910/

Kiekvienų namų šeimininkai daugiau ar mažiau dėmesio skiria namų tvarkymui. Sutikite, tvarkingi ir švarūs namai yra tikra atgaiva ne tik akims, tačiau ir sielai. Visgi ne paslaptis ir tai, jog dažnas stokoja laiko buities darbams arba tvarka namuose kainuoja kokybišką poilsį. Natūralu, kad ieškome būdų, kaip palengvinti buitį, o švarą namuose užtikrinti efektyviai, tačiau kuo mažesnėmis laiko sąnaudomis. Štai kodėl robotai siurbliai netruko išpopuliarėti ir šiandien yra vienas mėgiamiausių buitinių prietaisų namams. Sau tinkamą gali išsirinkti tiek didesnį, tiek ir kuklesnį biudžetą turintys pirkėjai. O dažnas besirenkantis svarsto, ar verta investuoti į siurblį su plovimo funkcija.

Kodėl verta įsigyti siurblį-robotą su plovimo funkcija?
Paprastai tvarkydami namus grindis siurbiame ir tuomet plauname, tiesa? Tad siurblys robotas, turintis ir grindų plovimo funkciją, atliks abu veiksmus bei leis sutaupyti nemažai laiko.
Verta paminėti ir tai, jog ne visi nešvarumai nuo grindų susiurbiami įprasto siurbimo metu. Juk pasitaiko išsiliejusių skysčių ar kitų nešvarumų, dėmių, kurios jau įsisenėję, išdžiūvę, įsigėrę į paviršių, o tokių nešvarumų vien siurbiant pašalinti neįmanoma, nes nepakanka traukos nešvarumams atkibti nuo paviršiaus. Štai kodėl šlapio valymo funkcija pasiteisins su kaupu. Jums nereikės patiems gaišti laiko ir šlapiu grindų skuduru valyti dėmių, viso grindų ploto, nes siurblys tai atliks už Jus.
Nusprendę įsigyti dvigubą funkciją turintį siurblį, nemažą pasirinkimą rasite čia – https://www.bite.lt/aksesuarai/siurbliai-robotai.

Koks siurblio su plovimo funkcija veikimo principas?
Plovimo funkciją turintis robotas-siurblys turi vandeniui skirtą talpą, sujungtą su šlapiam siurbimui skirtu antgaliu. Į pastarąjį šepetį patenka vanduo iš vandens talpos, šepetys šitaip yra drėkinamas ir braukiamas per grindis valo dėmes.