2022-ųjų metų mada: griauna stereotipus?

Kiekvienais metais mada stebina savo subtilybėmis ir skirtingomis formomis, tačiau 2022 metai yra lyg revoliucija, kurios pagrindinis šūkis – visiems galima viskas! Šiandien jau nebelieka moteriškos ar vyriškos mados, jos susilieja į vieną. Atėjo laikai, kai kiekvienas žmogus (nepaisant jo lyties) gali dėvėti tai, ką jis nori, nes kiekvienas turi teisę kurti savo individualų stilių.

Spalvų paletė – įvairiapusiška

Viena šių metų tendencijų – labai ryškių ir švarių spalvų derinimas. Drąsiai galite rinktis ryškiai mėlyną, oranžinę ir raudoną spalvas bei jas galite tarpusavyje derinti.
Jei nenorite būti tokie ryškūs, orientuokitės į priešingą variantą: vienatonių spalvų deriniai. Taip sukursite įvaizdį tik iš mėlynos spalvos, tačiau atsižvelkite į jos skirtingus atspalvius. 2022 metais, vienos iš populiariausių spalvų – įvairūs rudi tonai, kurie pereina nuo šviesiai kreminių iki tamsių žemės atspalvių. Be to, reikėtų nepamiršti pilkos su violetine derinio. Pilka spalva, atkeliavusi iš 60-ųjų mados, sužibės visais savo turimais tonais ir pustoniais. Galite žibėti savo aprangomis įprasmindami retro futurizmą! 80-ųjų madą galite drąsiai derinti su ryškiu vakariniu makiažu. Toks netikėtas įvaizdis atrodys ypatingai stilingai ir unikaliai.
Nors įvairiapusiškumo dar galima labiau rasti ten, kur vyrauja moteriškos prekės, tačiau vis daugiau spalvų ir formų atsiranda vyriškuose asortimentuose. 

Biuro derinukai

Klasikiniai kostiumėliai, atitinkančio jūsų kūno formas – vieni iš populiariausių 2022 metų derinių. Jeigu praeitais metais vyravo sportinių drabužių bumas, šiais metais vėl viskas sugrįžta į savas vėžes ir orientuojamasi į skirtingo tipo kostiumėlius.
Labiausiai trendina klasikiniai paltai, švarkai. Jie gali būti ir oversize tipo, tačiau  neužsižaiskite su jų dydžiu. Pamažu į madą grįžta labiau jūsų kūno formas atitinkantys siluetai. Žinoma, jie yra šiek tiek pralaisvėję, tačiau ne visiškai laisvi.
Šiais metais vėl sugrįžo klasikiniai deriniai, kurie yra vadinami biuro deriniais. Jį sudaro švarkas kartu su baltais marškiniais ir kaklaraiščiu. Geriausias tokio tipo pasirinkimas – dvieiliai užsegimai. Jų galite ieškoti ne tik paltuose ar švarkuose, bet ir kituose drabužiuose!