Domina barbių namas su liftu? Išsirinkti bus lengviau, jei…

Mažos mergaitės turi labai daug svajonių. Tačiau, jei tik dažnos iš jų paprašytume tą svajonę įvardinti balsu, tai, labai tikėtina, jog išgirstume visišką žemišką norą turėti barbių namą. Na, o šiems namams šiandien sudarant kaip niekada didelį pasirinkimą, būtina rinktis labai atsakingai. Vienas iš pasirinkimų yra barbių namas su liftu. Tačiau net ir apsistojus ties šiuos pasirinkimu, vis tiek teks susidurti su dešimtimis žaislų, tad, vis tiek turėsite dar pasukti galvą, kuris pirkinys turėtų keliauti būtent į jūsų namus. Tad, kaip išsirinkti tą vienintelį barbės namelį? Turime keletą patarimų.

Kokio ūgio lėlei yra skirtas namukas?

Kaip žinia, lėlės – visai kaip ir mes žmonės: yra skirtingų ūgių. Na, o kokiuose namuose gyventi joms būtų patogiausia? Žinoma, tuose, kuriuose yra visiškai pritaikyti jų poreikiams, įskaitant ir fizinius duomenis. Taigi, rinkdamiesi barbės namuką, pirmiausia įvertinkite, kokio ūgio lėlėms jis yra skirtas.

Ar tikrai namukas, su daug įvairių badų yra jūsų dėmesio verčiausias?

Visuose namukuose rasime ir baldų. Vienuose nameliuose jų galbūt bus šiek tiek daugiau, kituose – mažiau. Tačiau būtent tas baldų kiekis ir yra dar vienas dalykas, apie kurį reikėtų pagalvoti ilgiau. Ar tikrai barbės namelis, kuriame galime rasti labai daug baldų, yra jūsų dėmesio verčiausias pasirinkimas? Nebūtinai – nepamirškime, kad mergaitės yra labai kūrybingos, darbščios ir kruopščios, todėl labai tikėtina, kad jūsų dukrai ir pati panorės pagaminti bent kelis baldelius, kuriuos vėliau pageidaus patalpinti į namelį. Tad, iš anksto apie tai pakalbėkite su dukra – jei ji norės gaminti baldus, pirmenybę teikite jų kuo mažiau turinčiam namukui.
Na, ir, žinoma, nepamirškite, kad barbių namas su liftu, dažniausias būna ne toks jau ir mažas, tad atsakingai patikrinkite, kokie yra jo matmenys ir, ar šiam pirkiniui pakaks vietos dukros kambaryje.