Vibratoriai kiškučiai: išskirtinė forma dvigubam ar net trigubam malonumui

Moterys yra labai unikalios ir skirtingos asmenybės. Ne išimtis net pačios intymiausios sritys. Ar žinojote, jog dauguma pasaulio moterų maksimalų pasitenkinimą patiria ne vaginalinio sekso metu, tačiau stimuliuojant vieną jautriausių dailiosios lyties intymių zonų – klitorį? Iki smulkmenų viską apmąstantys sekso žaisliukų kūrėjai to nepraleido pro akis – išskirtinės formos vibratoriai kiškučiai sukurti tam, kad padėtų moterims lengvai pasiekti aistros viršūnę ir patirti nepamirštamą orgazmą.

Vibratoriai kiškučiai: kokie jie gali būti ir kaip pasirinkti?

Anot erotinėmis prekėmis prekiaujančios el. parduotuvės Cupid.lt atstovų, išskirtinės formos vibratoriai suteikia progą vienu metu mėgautis tiek vaginaline, tiek klitorine stimuliacija. Šios parduotuvės asortimente dominuoja keturi kiškučio formos vibratorių tipai: klasikiniai, vakuuminiai, turintys judančius rutuliukus ir trigubi.

Jei nuspręsite įsigyti klasikinio tipo vibratorių, pirkite tiesų arba turintį lenktą galiuką. Pastarasis variantas garantuos, jog drauge bus stimuliuojamas ir G taškas. Ar dar reikia sakyti, kad malonumas garantuotas?

Jei mėgstate oralinį seksą, tuomet Jums labai patiks vakuuminis vibratorius kiškutis, turintis išskirtinę „Air-Pulse“ technologiją dalyje, skirtoje klitorio stimuliacijai.

Judančius karoliukus turintys vibratoriai papildomai stimuliuoja vaginos sieneles, o kai kurie šio tipo žaisliukai dar turi ir besisukantį galiuką, maloniai jaudinantį G tašką.

Trokštate intensyvių, išskirtinių pojūčių? Tuomet Jūsų pirkinių krepšelyje turėtų atsidurti trigubi vibratoriai kiškučiai, pasirūpinsiantys ne tik tobulu vaginaliniu įsiskverbimu, klitorio stimuliacija, tačiau ir turintys specialius karoliukus analiniam malonumui.

Papildomų funkcijų nauda

Rinkdamiesi vibratorių įvertinkite ne tik savo poreikius ir prietaiso tipą, bet atsižvelkite ir į papildomas jo ypatybes, suteiksiančias daugiau komforto. Pavyzdžiui, didelis privalumas bus tylus vibratoriaus veikimas, nes dažnai moteris garsesnis veikimas blaško ar net erzina. Kuo daugiau programų, intensyvumo lygių turi vibratorius, tuo daugiau pasirinkimų įgyvendinti individualius troškimus turėsite Jūs. Jei prietaisas bus atsparus vandeniui, malonumais galėsite lepintis duše, vonioje, pirtyje ar kitoje panašioje patalpoje.

Iš ko pagaminti?

Saugumas yra esminis kriterijus, į kurį reikia atsižvelgti renkantis sekso žaisliuką. Nesusigundykite įtartinai žemomis vibratorių kainomis, nepasidomėję, iš ko jie pagaminti. Dažnas nesąžiningas gamintojas taiko žemą kainą kokybės sąskaita, o šiuo atveju kokybė tiesiogiai susijusi su Jūsų sveikata.

Tad iš kokių medžiagų pagaminti vibratoriai yra saugūs? Verta prioritetą teikti prietaisams, pagamintiems iš silikono arba TPE gumos – moters kūnui, sveikatai visiškai saugių medžiagų. Silikonas naudojamas daugelio sekso žaisliukų gamybai, nes šiems prietaisams suteikia glotnumo, švelnumo. Medicininis silikonas yra saugus, higieniškas, bekvapis, sudėtyje neturintis ftalatų. Negana to, medicininiam silikonui būdingas tobulas prisitaikymas prie kūno temperatūros. Vibratorius iš silikono bus itin lengvai valomas, todėl jo priežiūra nereikalaus daug laiko. Puiku ir tai, kad medicininis silikonas nesukelia alerginių reakcijų.

Dar viena saugi medžiaga – TPE guma, minkšta bei lanksti, tačiau drauge ir labai atspari. Iš šios gumos pagaminti sekso žaisliukai primena natūralią odą, pasižymi švelnumu. Bekvapė ir ftalatų sudėtyje neturinti TPE guma bus visiškai saugi Jūsų kūnui, todėl tokių vibratorių teikiamais malonumais galite mėgautis nevaržomai. Svarbu paminėti ir tai, jog TPE guma taip pat puikiai prisitaiko prie kūno temperatūros.

Nepriklausomai nuo to, ar pasirinksite kiškučio formos vibratorių iš silikono ar iš TPE gumos, pasirinkimas bus geras ir saugus, o malonumas užtikrintas.