Dovana antrajai pusei: svarbiausi pasirinkimo akcentai

Tiek artėjant Kalėdoms, tiek ir bet kokiai kitai didesnei šventei, visuomet susimąstome, kaip šį kartą nustebinsime savo antrąsias puses. Šiuo atveju galima sugalvoti pačių įvairiausių idėjų, tačiau bus paprasčiausia, jeigu pradėsite nuo kelių esminių patarimų – jie padės surasti pačią geriausią dovaną.

Atsižvelkite į jų laisvalaikį

Išrinkti dovaną pagal tai, kaip antroji pusė leidžia laisvalaikį, yra ypatingai paprasta užduotis. Žvejams tiks žūklės prekės, makiažo naujovėmis besidominčioms merginoms patiks nauja kosmetika, o jeigu antroji pusė propaguoja sveiką gyvenseną, verta pagalvoti apie atitinkamą virtuvės techniką. Savo išrinktiesiems galite padovanoti su jų pomėgiu susijusias knygas – jos padės dar labiau įsigilinti į atitinkamą sritį.

Atlikite namų darbus

Jei antroji pusė išskirtinių pomėgių neturi, tai dar nereiškia, kad negalite jai padovanoti itin reikalingo ir naudingo daikto. Svarbu kuo anksčiau pradėti paieškas ir atlikti stebėjimus – atidžiau klausykitės, pasiūlykite kartu apsipirkti ar pasikalbėkite su geriausiais draugais. Toks patarimas ypač tinka tuomet, kai reikia dovanos merginai: draugės tikrai žinos, kokias naujoves ji svajoja išbandyti. Taip pat paslapčia galite patikrinti jos mėgstamos kosmetikos ar kvepalų likučius – tokios Jūsų pastangos tikrai neliks neįvertintos. Dar daugiau merginoms tinkamų dovanų idėjų rasite čia: https://kaledos.lt/katalogas/16/merginai/cat40.

Būkite originalūs

Antrajai pusei tikrai nebūtina pirkti tik pačias rimčiausias ir prabangiausias dovanas – jei ji nestokoja humoro jausmo, galima pagalvoti ir apie kur kas smagesnius pasirinkimus. Originalūs marškinėliai, raktų pakabukai, laikrodžiai ir kiti panašūs suvenyrai antrąją pusę ne tik pralinksmins, bet ir parodys, kaip gerai ją pažįstate. Jei manote, kad tokios dovanos bus per mažai, ją galite pasirinkti ir kaip priedą. Šias smagias idėjas dažniausiai labai palankiai vertina vaikinai. Jeigu būtent jam ir ieškote dovanos, dar daugiau idėjų pavyks surasti Kaledos.lt puslapyje arba paspaudus čia: https://kaledos.lt/katalogas/16/vaikinui/cat41.

Nepamirškite įpakavimo

Taip, bet kurią dovaną visuomet galima įdėti į tam pritaikytą maišelį, tačiau jei savo antrajai pusei norite parodyti išskirtinį dėmesį, vertėtų pagalvoti apie įdomesnį įpakavimą. Išbandykite netikėtas dovanų formas, papuoškite įpakavimą savo pačių kurtomis dekoracijomis ar romantišku laiškeliu – bet kokia panaši idėja parodys, kiek daug iš tiesų jie Jums reiškia.

Atsižvelgę į visus šiuos patarimus, labai lengvai surasite dovaną, kuri Jūsų antrajai pusei paliks puikų įspūdį. Pagalvokite ir apie tai, kokioje vietoje ją įteiksite – galbūt Jūsų kasdienybė prisipildys naujomis šventinėmis tradicijomis.