Batų siuntimas iš užsienio

Kokybiškai ir patvariai supakuotos siuntos turinys bus apsaugotas nuo išorės veiksnių ar galimų pažeidimų. Batai gali būti siunčiami tik sukonkretinus jų pavadinimą. Siuntėjo pareiga- užtikrinti, kad siunčiami daiktai atitiktų vyriausybės reglamentus ir įstatymus, taikomus visose šalyse, kurių teritorijomis keliauja siunta. Į Lietuvą atkeliauja daugiausia tarptautinių siuntų, yra Kinija, Lenkija, Vokietija, Jungtinės Amerikos Valstijos ir kaimynė Latvija. Prieš užsisakant prekių iš užsienio, ypač trečiųjų šalių, elektroninių parduotuvių, gyventojams visada rekomenduojama pasiskaičiuoti, ar atsiunčiamos prekės nebus apmokestinamos ir įvertinti papildomas išlaidas mokesčiams.

Kodėl verta pirkti avalynę, drabužius iš užsienio parduotuvių?

Dažnai apsiperkama iš interneto parduotuvių, kurios veikia kitose šalyse. Kam to reikia, pamanysite? O pasirodo, visa tai dėl labai paprastų dalykų- užsienyje pigiau. Taip jau yra, kad kitose šalyse drabužiai ir avalynė parduodama gerokai žemesnėmis kainomis, todėl lietuvius apsiperkančius internete ne retai suvilioja užsienio parduotuvės, kur netgi garsių gamintojų batai internetu gali kainuoti net dvigubai pigiau nei Lietuvoje.

Kainų skaičiuotė

Radote prekę internetinėje parduotuvėje, tačiau nežinote kiek kainuos jos parvežimas į Lietuvą? Užsipildykite dešiniau esančioje lentelėje prekės informaciją ir sužinosite kiek kainuos prekės pristatymas iš Vokietijos, Lenkijos, Anglijos, Prancūzijos, ar Italijos iki jūsų nurodytos vietos.

Kurjerių paslaugos

Kurjerių paslaugos – tai korespondencijos, dokumentų, siuntų ar smulkių krovinių pristatymas nuo durų iki durų. Užsakius kurjerių paslaugą jums nereikia savo siuntų vežti į siuntų prėmimo terminalus ir gaišti laiko eilėje, kol jūsų siunta bus užregistruota. Jums nereikia už paslaugas atsiskaityti grynais. Tą galite padaryti internetu, neiškėlę kojos iš namų ar biuro. Be to, kurjeriai siuntas pristato greičiau palyginus su kitais siuntimo būdais. Norėdami sužinoti jūsų siuntos pervežimo kainą, kainų skaičiuotėje pasirinkite siuntos maršrutą, siuntos dumenis ir paspauskite mygtuką- skaičiuoti kainas. Sistema automatiškai paskaičiuos ir pateiks jums patikimų kerjerių- vežėjų pasiūlymus. Iš gauto sąrašo pasirinksite jums palankiausią pasiūlymą ir vos per kelias minutes užsisakysite savo siuntos ar krovinio pervežimą pasirinktu maršrutu.