Gitaros, būgnų, pianino ir kitų instrumentų pamokos

Gitara ir pianinas – populiariausi instrumentai, kuriais grojančių ar išmokti groti svajojančių yra daugiausia lyginant su kitais muzikos instrumentais. Taip pat didelio populiarumo sulaukia ir būgnų pamokos. Šie instrumentai, neabejotinai yra pagrindiniai vedantieji daugelyje dainų, kas ir lemia tokį didelį jų populiarumą. Be visa to ir įsigyti šiuos instrumentus yra lengviau bei pigiau, nei kitus, specifinius, kaip pavyzdžiui būgnus, saksofoną ar akordeoną ir pan.

Net ir užsiimant muzikos atlikimu neprofesionaliai, tiek gitara, tiek pianinas yra pagrindiniai instrumentai, kuriais galima sukurti melodiją dainai be kitų instrumentų pritarimo. Gitara, yra net patogiai transportuojama, todėl tai puiki kelionių ar išvykų palydovė, kurios muzika galima džiuginti ir artimuosius ir draugus ne tik įprastinėje namų aplinkoje.

Žinoma, mokytis groti tiek gitara, tiek kitais instrumentais galima savarankiškai namuose. Gausybė pamokų internete, Youtube video ir straipsnių gali padėti tai padaryti. Tačiau, žinoma, tai neprilygsta mokymuisi su profesionalo, mokytojo pagalba. Tokios pamokos lengvai prieinamos daugelyje Lietuvos miestų, o kaina tikrai prieinama jei norisi lavinti save ir išmokti naujų dalykų.

Rekomenduojame kreiptis į gitaros-studija.lt , kuri yra tiek Vilniuje, Kaune, tiek Šiauliuose, gali mokyti ir internetu per online pamokas. Ši mokykla padeda tiek jau turintiems pradmenis, tiek visiškai “žaliems” išmokti groti gitara, pianinu, būgnais ar kitais muzikos instrumentais.