AGA CAD programinė įranga – šiuolaikinio inžinieriaus įrankis

Šiais laikais inžineriniai darbai atliekami ne tik greičiau, tačiau ir paprasčiau. Žinoma, tokiu atveju būtina įranga, kuri padeda darbus atlikti sistemingai ir tuo pačiu pasiekti maksimalų tikslumą, kuris garantuoja tiksliausius skaičiavimus.

Geriausias įrangos inžineriniams sprendimams yra AGA CAD metalo konstrukcijų projektavimo programinė įranga(angl. Metal framing software) , kurios funkcionalumas suteikia galimybę net ir labai sudėtingus projektus atlikti ne tik greitai, tačiau ir tiksliai.

AutoCAD galimybės

AutoCAD įrankis padeda pareiti nuo 2D iki 3D projektavimo ir tuo pačiu vizualiai matyti projektus, įvertinti galimas klaidas ir tuo pačiu tiksliai suskaičiuoti – koks tinkamiausias tam tikro projekto realizavimo būdas.

Išbandyti šios įrangos privalumus verta, kadangi:

  • Programa yra sukurta taip, kad kiekvienas inžinerinius galėtų be jokio vargo 2D modelius paversti 3D modeliais, tad senus projektus galėsite greitai ir paprastai modernizuoti.
  • Programa padeda įvertinti realios konstrukcijos svorius, matmenis bei kitus kriterijus, kurie gali padėti kur kas paprasčiau sukurti projektus atitinkantis fizinę išraišką.
  • Tie, kurie taupo laiką, taip pat turėtų rinktis šią įrangą, kadangi ji pusiau automatiškai kuria projektus.
  • Sistema veikia taip, kad pakeitus vieną komponentą – automatiškai pasikeistų visi, kurie turi su keičiamuoju grandinę.
  • AGA CAD programinė įranga padeda vizualiai pavaizduoti projektus. Džiugina ne tik aukšta raiška, tačiau taip pat ir grafiniai, net animaciniai elementai, kurie padeda inžinieriams sukurti patraukliai atrodančias projektus ir iškart juos pristatyti savo klientams.
  • Programa turi didelę biblioteką, kurioje grafinių vaizdų pasiūla – ypač plati.

AGA CAD programinė įranga – skirtingiems darbams

Šiuolaikinis inžinierius dažniausiai ieško įrangos, kuri gali atlikti labai daug skirtingų funkcijų, tiksliau, gali būti naudojama labai skirtingose sferose, kadangi projektai, su kuriais susiduria profesionalai, taip pat dažniausiai labai skirtingi.

Programa naudojama ne tik statybų sektoriuje, kai reikia suprojektuoti labai sudėtingus ir didelius projektus, tačiau net ir baldų projektavimo darbams atlikti, planuojant sudėtingas stiklo konstrukcijas, plačiai naudojama reklamos įmonių, net medicinos įrangai kurti, tad be geros programos, kuri automatizuoja ir paprastina darbus – nei iš vietos.