Ką įsigyti prieš lankantis pabėgimo kambaryje?

Prastas oras lauke, tačiau norite įdomiai ir turiningai praleisite laisvalaikį? Tai tikrai įmanoma, viena iš tokių laisvalaikio pramogų yra pabėgimo kambariai. Pabėgimo kambariai skirti tiek mažoms, tiek didesnėms žmonių grupėms, kurios mėgsta pamiklinti smegenis, spręsti įvairias užduotis, galvoti ir įveikti sprendimus.

Pabėgimo kambariai Lietuvoje

Pabėgimo kambariai Lietuvoje yra labai įvairūs. Jų galima rasti bene kiekviename didžiajame Lietuvos mieste, kai kuriuose egzistuoja jų net keletas. Pabėgimo kambariai yra labai įvairūs, sukurti pagal kiekvieno norus ar pomėgius. Tie, kurie mėgsta šiurpą ir siaubą gali apsilankyti siaubo pabėgimo kambariuose, norintys įdomybių ir nuotykių gali apsilankyti pvz., Vilniaus atominės elektrinės pabėgimo kambaryje, ieškantys kur įdomiai atšvęsti mergvakarį ar bernvakarį – erotikos kambariuose. Pabėgimo kambariai Lietuvoje kainuoja įvairiai, kiekvienas kambarys turi savas taisykles, vadinasi ir savo kainą.

Ar reikia ką nors įsigyti prieš lankantis pabėgimo kambaryje?

Dažniausiai prieš lankantis pabėgimo kambaryje nieko įsigyti nereikia, nes viskas, ko jums gali prireikti yra pačiame kambaryje iš kurio mėginsite ištrūkti. Tačiau prieš apsilankydami pasirinktame pabėgimo kambaryje skaitykite taisykles, nes kiekvienas kambarys jas turi skirtingas. Visgi, eidami į pabėgimo kambarį pasirūpinkite patogia avalyne ir tinkamai apsirenkite.

  • Pasirinkite tinkamą avalynę. Pabėgimo kambaryje galite praleisti net valandą ar ilgiau, todėl turite būti patogiai apsiavę, kad esant reikalui nebijotumėte užlipti net ir kokiomis kopėčiomis ar net nulipti į rūsį.
  • Pasirinkite tinkamą aprangą. Apsirenkite įprastai, nepersistenkite apsirengdami per šiltai ar per šaltai, nes nežinote kokia temperatūra bus pabėgimo kambaryje. Jeigu esate šilumos mėgėjai, tai užsimeskite megztuką, kurį visada galėsite nusiimti jeigu sukaisite.

Dažniausiai iš pabėgimo kambario žmonės turi išeiti maždaug per valandą. Vieni šią užduotį įveikia greičiau, o kiti lėčiau, todėl jeigu norite komfortabilaus žaidimai, tai komfortabiliai ir apsirenkite bei būkite su patogia avalyne. Pabėgimo kambaryje jums gali tekti spręsti įvairias užduotis, pasitelkti į pagalbą ne tik protą, bet ir fizinius veiksmus, todėl geras pasiruošimas padės greičiau ištrūkti iš pabėgimo kambario.