Nuotakos įvaizdį pabrėžiantys papuošalai – kaip nesuklysti?

Didelė dalis moterų, galvodamos apie vestuves, svajoja apie kuo gražiausią suknelę ir nori tądien atrodyti įspūdingai. Žinoma, didžiausias dėmesys vestuvių proga skiriamas nuotakos aprangai ir veidą puošiančiai šypsenai. O kaip įvaizdį užbaigiantys aksesuarai? Kokius rinktis ir kaip neperlenkti lazdos?

Pagrindinė taisyklė – neperkrauti įvaizdžio

Kad ir kaip norėtųsi kuo daugiau puoštis, svarbu įvertinti visumą. Tam, kad būtumėte lyg karalienė, nereikia ant savęs sudėti visų papuošalų, kokius tik turite. Kaip jau minėta aukščiau, pagrindinis akcentas – suknelė. Tad vestuvinius aksesuarus derinkite atsižvelgdami į pasirinktos aprangos stilių. Jeigu pati suknelė yra išskirtinė, puošta įvairiomis detalėmis, blizgučiais, nėriniais ir panašiai, aksesuarai turėtų būti kuklūs bei subtilūs. Tokie, kurie neprikausto dėmesio. Priešingu atveju, kuomet suknelė kuklesnė, galite pasirinkite masyvesnius papuošalus.

Atminkite ir tai, kad vienu metu segimi auskarai, kaklo papuošalas ir apyrankė taip pat sudarys pernelyg perkrautą vaizdą. Ypač tuo atveju, jei dėvėsite puošnią suknelę. Pasistenkite išlikti subtili – tai visuomet geriausias pasirinkimas.

Akcentas, kurį mėgsta nuotakos – auskarai

Čia vėlgi galioja ta pati taisyklė, primenanti, kad visus papuošalus reikia rinktis atsižvelgiant į suknelės dizainą ir šukuoseną. O ar yra saugių sprendimų? Be abejonės! Klasika, tinkanti prie bet kurios suknelės – minimalistinio stiliaus auskarai. Nenustebsite išgirdę, kad laiko patikrinti, daug metų mėgstami pasirinkimai išties neleis prašauti pro šalį. Rekomenduotinas variantas – „Aukso Meistrai“ auskarai, kurių platus asortimentas padės pasipuošti tiek elegantiško, tiek modernaus ir ekstravagantiško stiliaus nuotakai.

Kaklo papuošalai – ar tikrai reikalingi? 

Jeigu nusprendėte segėti masyvius, ryškius, išskirtinius auskarus arba jūsų suknelės viršutinė dalis pasižymi puošnumu, pamirškite bet kokius kaklo aksesuarus. Juk tokia suknelė jau savaime jus puošia. Tad vengdamos kaklo aksesuaro ne tik nieko neprarasite, bet ir atskleisite puikų skonį. Visgi, didžiausią vaidmenį skirkite nuotakos rūbams ir pagrindiniam tuoktuvių simboliui – žiedui.

Kaklo papuošalai galėtų būti tinkamas sprendimas tik tada, kai dėvite minimalistinę aprangą su gilia iškirpte. Tokiu atveju galite užsisegti brangiųjų metalų smulkią grandinėlę su pakabučiu arba pasirinkti prie visko tinkantį elegancijos kupiną variantą – perlų karolius.

Priimti tinkamą sprendimą renkantis vestuvinius papuošalus išties nėra lengva. Neretai tai tampa didesniu galvosūkiu, nei suknelė ar nuotakos puokštė. Vis tik geriausiai atrodysite ir švytėsite tik tuomet, kai geras emocijas jusite viduje. Taigi, rinkitės tokius papuošalus, su kuriais jaučiatės savimi ir nemėginkite savęs apgaudinėti. Svarbiausia, kad vestuvių dieną jūsų nevargintų neigiamos emocijos ir sunkumai!