Šviestuvų rūšys

Namų interjerą formuoja daug skirtingų elementų. Kuo geriau skirtingi komponentai bus suderinti – tuo geresnį rezultatą pavyks gauti. Svarbiausia, kad šiais laikais galima pirkti internetu, tad galėsite be jokio vargo palyginti alternatyvas ir pasirinkti tai, kas jums labiausiai tinka.

Jei reikalinga stilinga, kokybiška ir funkcionali apšvietimo sistema, apsilankykite lempa.lt svetainėje. Pasiūla – plati ir išskirtinė, kainos – patrauklios, galiausiai, funkcionalumas – beribis. Svarbiausia pasirinkti tinkamą šviestuvą konkrečiai patalpai. Supažindinsime su pagrindinėmis rūšimis. Tikimės, kad tai pagreitins paieškas.

· Netiesioginės šviesos šviestuvai
Tokio tipo šviestuvai kartais dar yra vadinami bendriniais. Jie skirti visai patalpai apšviesti. Būtent tokie anksčiau buvo pasirenkami namuose. Šiais laikais netiesioginiai šviestuvai derinami su kitais, kad pavyktų apšviesti ne tik bendrą aplinką, tačiau ir kiekvieną patalpoje esantį komponentą.

· Tiksliniai šviestuvai
Kuomet norisi, kad tam tikroms erdvėms būtų suteikta daugiau šviesos – siūlome rinktis tikslinius šviestuvus, kurie dažniausiai būna nukreipiamieji ir pagal poreikius galite reguliuoti jų apšvietimo poziciją. Tokie dažniausiai komponuojami darbo kambariuose, vonioje, taip pat ir virtuvėje, kur labai svarbu, kad kiekvienas erdvės centimetras būtų apšviestas.

· Dekoratyviniai šviestuvai
Žinoma, šviestuvai suteikia galimybę ne tik puikiai matyti tamsoje, tačiau ir puošti aplinką. Šiais laikais šviestuvai labai puikiai suderina stilių su funkcionalumu. Tiesa, dažniausiai dekoratyvinių šviestuvų skleidžiama šviesa būna blankesnė, tad juos siūlome rinktis tokiu atveju, kai reikia apšviesti tik tam tikras erdves, tam tikrus daiktus ar interjero detles.

· Akcentinio tipo šviestuvai
Jie gali maišyti su tiksliniais. Tačiau tiksliniai dažniausiai orientuoti į tam tikras erdves, o akcentiniai tik apšviečia tam tikrus patalpoje esančius akcentus, pavyzdžiui, gėlės, vitrinas ir t. t.

Kuo daugiau žinosite – tuo greičiau rasite tai, kas Jums labiausiai tinka. Jeigu pačiam nepavyksta rasti tinkamo šviestuvo – patariame pasitarti su šios sferos profesionalais – lempa.lt konsultantais.