Norintiems augti verslams – finansavimas plėtrai Baltijos šalyse

Norite plėsti sėkmingą savo verslą, bet neturite tam pakankamai lėšų šiuo metu? Problemą išspręsti padės finansavimas, skirtas plėtrai Baltijos šalyse. „SME Finance“ yra Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje bei kaimyninėje Lenkijoje veikiantys nebankinio finansavimo lyderiai, suteiksiantys verslo plėtrai skirtą finansavimą itin sparčiai.

Kaip gauti finansavimą?

Jei turite tikslą, jo būtina siekti! Finansavimui plėtrai Baltijos šalyse gauti pirmiausia užpildykite paraišką, kurią rasite www.smefinance.lt lietuvių kalba ir www.smefinance.lv latvių kalba. Paraiškos pildymui skirti reikės labai mažai savo laiko – apie minutę.

Finansavimo pasiūlymui parengti bus reikalingi keli dokumentai – Jūsų įmonės finansinės ataskaitos ir pirkėjų duomenys. Tai dokumentai, kuriems gauti nereikia daug laiko, juos greičiausiai turite savo ar už buhalteriją atsakingo asmens / įmonės kompiuteryje, todėl taip pat neužtruksite. „SME Finance“ specialistai įvertins Jūsų duomenis bei pateiks finansavimo pasiūlymą. Ir visa tai bus atlikta vos per vieną darbo dieną ir visiškai nemokamai!

Įvertinus visus aspektus ir pateikus finansavimo pasiūlymą teliks suderinti sąlygas bei pasirašyti sutartį. Finansavimui skirtas lėšos Jūsų sąskaitą pasieks per vieną valandą. Tai labai paprastas, o svarbiausia – greitas, būdas gauti finansavimą savo verslui. Sparta labai svarbi. Juk patrauklios plėtros galimybės reikalauja greitos reakcijos, todėl minimalūs formalumai ir proceso supaprastinimas finansavimui gauti šiame kontekste yra itin reikšmingi.

Kodėl verta pasirinkti „SME Finance“?

Įmonės patirtis siekia jau gerą dešimtmetį, o profesionalų komanda įgyvendina maksimalius tikslus sklandžiai ir labai sėkmingai. Jau per porą pirmųjų veiklos metų kompanija tapo lyderiaujančia Baltijos šalyse ir šiandien savo klientams siūlo inovatyvius bei lanksčius finansavimo sprendimus.

Sėkmingam verslo augimui Lietuvoje ir Baltijos šalyse „SME Finance“ sprendimai bus puikus pasirinkimas.