Kūdikio lovytės: kaip pasirinkti tinkamiausią?

Tinkamai pasirinkta kūdikio lovytė tikrai ne tik puošia kambarį, tačiau taip pat suteikia galimybę vaikui puikiai miegoti naktimis. O mažajam miegas yra lygiai toks pat svarbus, kaip ir suaugusiems. O gal net ir dar svarbesnis, kadangi vaikas auga, mokosi ir geras miegas gali užtikrinti, kad pavyks sėkmingai įsisavinti informaciją.

 

O geras miegas neatsiejamas nuo kokybiškos miegamojo lovytės. Jos dažniausiai parduodamos internete, kadangi tėveliai, kurie ruošiasi vaiko sutiktuvėms arba jau nešioja jį ant rankų, paprasčiausiai neturi laiko vaikščioti po prekybos centrus. Pirkimas internetu tampa kur kas paprastesnė alternatyva. Tačiau čia esanti pasirinkimų gausa dažniausiai stulbina. Kuris variantas geriausias?

 

  • Pirmiausia reikalinga tinkamo dydžio lovytė. Internete parduodamos lovos yra labai skirtingų matmenų, tad net jeigu ieškote kažko nestandartinio, tikime, kad rasite tai, kas Jums labiausiai tinka. Vertinkite ne tik vaiko, tačiau ir kambario poreikius.
  • Lovytės dažnai pasirenkamos ir pagal stilių. Nuo modernių iki klasikinių, nuo labai ryškių iki paprastų. O kas gražiausiai dera Jūsų vaiko kambaryje?
  • Žinoma, skiriasi ir medžiaga iš kurios jos yra pagamintos. Dažniausiai pasirenkamos medinės, tačiau tai nėra vienintelis pasirinkimas. Puikiai dera ir tarnauja plastikinės.
  • Lovytės gali turėti patalynės dėžę, kurioje vaikas išmokomas tvarkingai susidėti nereikalingus, konkrečiu metu nenaudojamus daiktus, pavyzdžiui, antklodes.
  • Kai kuriems tėveliams labai svarbus žinomumas bei kokybė. Tokiu atveju siūlome rinktis žinomų prekinių vardų produkciją. Skaitykite kitų žmonių paliktus komentarus ir susidarykite nuomonę apie gautus gaminius.
  • Kartais lovytės parduodamus kartu su kitais baldais. Perkant komplektus sutaupysite daug laiko, būsite tikras, kad baldai derės. Patogu? Tikrai taip, tad siūlome peržiūrėti vaiko kambario komplektus.

 

Kuo daugiau kriterijų palyginsite – tuo tikresnis galite būti, kad parduodamos lovytės atitinka Jūsų poreikius. Galiausiai, ieškoti reikia ne pagal tėvelių pageidavimus, tačiau pagal vaiko poreikius. Skirkite šiek tiek laiko ir pirkite internetu, kadangi tai padeda sutaupyti daug laiko ir įsigyti kokybiškus daiktus vaiko kambariui pigiau.