Ką reikia žinoti apie fotoepiliatoriaus priežiūrą?

Fotoepiliatoriai labai sparčiai pelno dailiosios lyties atstovių simpatijas. Ir tai nestebina – šis prietaisas puikiai atlieka savo funkciją, rezultatai išlieka ilgą laiką, kaina labai patraukli, o priežiūra paprasta. Štai, būtent priežiūros klausimas kyla gana dažnai, kai svarstoma apie šio prietaiso įsigijimą. Verta pasidžiaugti, kad namų sąlygomis naudoti sukurti „Silk‘n“ fotoepiliatoriai užtikrins aukštus rezultatus ir beveik nereikalaus papildomo laiko jų priežiūrai. Pateikiame kelis aspektus, užtikrinsiančius, kad tinkamai pasirūpinsite savo fotoepiliatoriumi.

Nesiskiria nuo kitų elektrinių prietaisų

Mes puikiai žinome, kaip turime elgtis su plaukų džiovintuvu, lygintuvu ar kitu elektriniu prietaisu. Fotoepiliatorius – ne išimtis, jį taip pat turime laikyti saugiai, vaikams nepasiekiamoje vietoje ir saugoti nuo drėgmės bei sąlyčio su vandeniu. Įjungto į elektros lizdą fotoepiliatoriaus niekada nepalikite be priežiūros. Nors kuriant „Silk‘n“ fotoepiliatorius itin skrupulingai apgalvotas saugumo kriterijus, visgi palikti prietaiso įjungto negalima, juo labiau jei netoliese yra vaikų ar gyvūnų.

Laiku keiskite lempą

Jei jau domitės fotoepiliatoriumi, tai žinote, kad blyksnių skaičius yra viena kertinių šio prietaiso charakteristikų. Tad blyksnių atsargoms išsekus būtina laiku pasikeisti lempą, jei konkretus modelis turi lempos keitimo galimybę. Pavyzdžiui, tokia savybe pasižymi populiarusis „Silk‘n SatinGlow“. Šio modelio blyksnių rezervui (kuris yra labai didelis) pasibaigus pakeisite senąją lempą nauja ir vėl labai ilgą laiką mėgausitės fotoepiliacijos procedūromis. Jei fotoepiliatorius neturi šviesos modulio keitimo galimybės, blyksnių rezervui pasibaigus reikės keisti prietaisą. Tad pirkdami apsvarstykite šį klausimą ekonomiškumo kontekste.

Fotoepiliatoriaus laikymas

Kai fotoepiliatoriumi nesinaudojate, laikykite jį specialiame dėkle, sausoje, saugioje ir vaikams nepasiekiamoje vietoje. Specialus dėklas būtinas ir apsaugai nuo dulkių, kurios elektriniams prietaisams gali pakenkti. Be to, naudotis švariu ir prižiūrimu prietaisu kur kas maloniau.

Inovatyvūs, šiuolaikiško dizaino tiek vyrams, tiek moterims puikai tinkantys „Silk‘n“ fotoepiliatoriai netruko išpopuliarėti, nes jie tobulai pritaikyti atlikti fotoepiliacijos procedūras namuose. O jų priežiūra beveik nereikalaus Jūsų laiko. Svarbiausia, laikykitės gamintojo rekomendacijų ir saugokite prietaisą nuo vandens, drėgmės bei nešvarumų. O laiku pakeista lempa užtikrins, kad visuomet šalia turėsite glotnios ir švelnios odos garantą.

Daugiau informacijos apie fotoepiliaciją