Tvarkingai atrodančių rankų ir kojų nagų paslaptys

Vaikai- tėvų veidrodis, vaikams, mokiniams  suaugusieji aiškina, kad rankų plovimas yra labai svarbi asmens higienos procedūra, jas reikia plauti, kad jos būtų švarios ir apsaugotų nuo užkrečiamų ligų. Rankos plaunamos: kai jos susitepa,  prieš valgant, pasinaudojus tualetu, prieš ir po maisto gaminimo, grįžus iš kiemo, pabuvus viešoje vietoje, pabendravus su sergančiu žmogumi, pažaidus su gyvūnais ir panašiai. Rankas šluostykite papieriniu rankšluosčiu ar servetėle, o namuose kiekvienas turėtų naudoti tik savo asmeninį rankšluostį. Per nešvarias rankas plinta įvairios virusinės ir bakterinės infekcijos, kurios tampa užkrečiamų ligų priežastimi. Švarios ir tvarkingos rankos ne tik puošia žmogų, bet gali apsaugoti nuo daugelio žarnyno užkrečiamųjų, kirmėlinių bei grybelinių ligų plitimo.

Manikiūras

Manikiūras- neatsiejamas nuo  bendros kūno higienos, o rankos atrodo gražesnės ir tvarkingesnės, nagai sutvarkyti, nulakuoti, tikrai suteiks estetikos ir geresnę nuomonę apie jūs. Dirbant  bet kurį viešą darbą, nagai privalo  būti tvarkingi, ir šiaip labai negražu kada merginos nagai yra netvarkingi, murzini ir šiaip žemių pilni.

Gelinis lakavimas        

Ilgalaikis gelinis lakavimas- tikras išsigelbėjimas moterims, neturinčioms pakankamai laiko rūpintis savo nagų ir rankų grožiu kievieną dieną. Atliekant manikiūrą, nagams suteikiama norima forma, pašalinamos odelės, poliruojamas nago paviršius, rankos bei nagų odelės drėkinamos, maitinamos, atliekamas  rankų masažas. Manikiūras- tai terapija po sunkių dienos darbų, po patirto streso.   

Kokia pedikiūro nauda?

Pedikiūro metu atliekamas pėdų masažas, kuriuo metu suintensyvėja kraujotaka, pašalinamos nuospaudos, gydomas nagų grybelis, sumažėja nagų įaugimo tikimybė. Po šių procedūrų pėdos bus dailios, kvepiančios ir vėl pajusite išsiilgtą lengvumą.  Gražūs nagai- tai ne tik gamtos dovana, bet ir kruopščios priežiūros rezultatas.