Lauko ugniakurai jaukiam kiemo, sodo dizainui

Nesvarbu, kaip jūs suprojektuosite savo namus viduje, lauko ugniakuras, tai yra jūsų išorės dizainas, kuris palieka didžiausią ilgalaikį įspūdį. Nesvarbu, ar tai yra gražus kraštovaizdžio sodas, išskirtiniai sodo elementai, saugios įėjimo durys ar malonus židinys . Židiniai yra unikali, graži ir funkcinė vieta, kur visa šeima gali sėdėti, bendrauti ar pramogauti su draugais prie karšto puodelio arbatos.  Lauko židiniai sparčiai populiarėja. Lauko židinys sukuria romantišką atmosferą, net sėdint vienam ir skaitant knygą, paliks neišdildomą patirtį. Puikus apšvietimas aplinkos apšvietimas. Šviesos elementai gali būti įtraukti į šalia lauke esantį židinio vietą. Jei planuojate įrengti židinio apšvietimą, prieš pradedant statybą įsitikinkite, kad yra elektros įvadas. “Žmonės dirba sunkiau ir ilgiau, taip pat užsiima savo vaikų sportu ir kita veikla. Kadangi jų laikas nebėra prekė, lengviau vaikščioti į savo kiemą ir praleisti laiką kartu, o ne planuoti savaitgalį, būtinai nuvykti kur nors į kurortą. ”
Picture2

Kadangi daugiau namų savininkų siekia “išnešti” patalpas į lauką, židiniai ir ugnies duobės tampa dar patrauklesne preke – tiesiogine ir vaizdine prasme.

Ne tik suteikia atmosferą lauko erdvėje, bet ir suteikia šilumą ir šviesą, kuri leidžia jums šviesiau leisti laiką  vėliau vakare, kad ir ištisus metus. “Outdoor” arba lauko židiniai ir ugnies duobės suburia ir surenka artimuosius į vieną vietą.  Anksčiau skrudinti zefyrus buvo galima stovyklavietės metu ir tai buvo kasmetinių šeimos atostogų dalis. Šiuolaikiniai lauko gyvenimo būdai sujungia šias dvi tradicijas su lauko židiniais ir ugnies duobėmis “.

Tai puiki vieta susirinkti Jums ir Jūsų svečiams aplink šiuos šilumos objektus, bendrauti ir mėgautis prisiminimais, taip pat gali būti kaip romantiška vieta porai pasimėgauti vienas kitu laužo šviesoje ir šilumoje, taip pat puiki pramoga su šeima kepinti zefyrus, dešreles ir pažaisti žodinius žaidimus (populiarėja linijiniai židiniai).

Ypač tinka šeimoms su vaikais ar žmonėms, kurie mėgsta pramogauti, ir kurie nori daugiau laiko praleisti šalia ugnies.

Naudojant ugniakurą nereikia ieškoti specialios vietos, nereikia statyti kamino, nukreipti dūmus, tiesiog nusinešate į jums patogią vietą ir mėgaujatės. Tai pigiau, nei lauko židinys.

Taip pat tinka įvairios paskirties sodyboms, kurios organizuoja renginius, gražiam vaizdui, romantiškam apšvietimui. Sklype jų gali būti ir ne vienas, kuo daugiau, tuo gražiau.

Apie lauko ugniakurus:

https://www.baseinaifontanai.lt/lauko-ugniakurai/