Stoglangiai – šlaitinių stogų puošmena

Stoglangiai – geriausias sprendimas jūsų esamiems arba būsimiems namas, norint ne tik efektyvaus vėdinimo ir gaivaus oro palėpėje, bet ir naujo įvaidžio. Stogo langai yra puiki išeitis norint įnešti daugiau dienos šviesos į erdę, taip akivaizdžiai pakeičiant aplinką. Interjero sprendimai ankščiau apsiribodavo vien baldais, statulėlių ir nuotraukų gausa. Šiais laikais interjero kūrime stogo langai įneša dailaus minimalizmo, sukuriant jaukią ir efektyvią aplinką tiek leidžiant laisvalaikį, tiek dirbant.

Norint įsirengti stoglangį, reikėtų pagalvoti apie tai, kiek skirsite vietos, kokio dydžio jis bus, kokio funkcionalumo norite. Visada svarbiausia pradėti nuo idėjos, kurią norėtumėte įgyvendinti. Yra paskaičiuota, kad stoglangiai turėtu užimti apytiksliai 10 procentų stogo ploto, jeigu pageidaujate šviesesnio kambario. Stogo langai įneša žymiai daugiau šviesos, erdvės pojūčio, negu įprasti langai, todėl tai yra puikus sprendimas, jeigu planuojate atsinaujinti.

Stogo langų rūšys:

  1. panoraminis stoglangis;
  2. dviejų kamerų stoglangis;
  3. nuotoliniu būdu valdomi stoglangiai;
  4. dviejų varstymo ašių stoglangiai;
  5. su pakelta varstymo ašimi;
  6. ekonominiai stogo langai;
  7. stoglangiai su rankena;
  8. į abi puses varstomi sogo langai;
  9. balkonai ir terasos, stoglangio pavidalu;
  10. stogo liukai;
  11. elektriniai stogo langai.

stogo langai

Stoglangiai turi ne vieną funkciją, kuri pavers jūsų namus išskirtiniais. Daugiau informacijos čia: www.agmeka.lt .

Labai svarbu pasirinkti gerą gamintoją, norint, kad stogo langai tarnautų ilgai. Renkantis, rekomenduotina atsižvelgti, ne tik į grožį ir funkcionalumo galimybes, bet ir į teikiamą garantiją, nes kitu atveju galima lengvai suabejoti, ar gamintojai užtikrina kokybę. Roto stoglangiai ir velux stoglangiai yra geras sprendimas, norint neabejotinos kokybės, gero įvaizdžio ir kainos santykio.

Roto stoglangiai yra vieni iš novatoriškiausių mechanizmo technologiniu atžvilgiu stogo langai, kurie yra pritaikę išmanumą ir gerą dizainą viename. Didelis dėmesys skiriamas šilumai ir šviesai,taip norima pasirūpinti kuo šiltesniui ir šviesesniui namų jaukumui sukurti.

Velux stoglangiai pasižymi ilgaamžiškumu, nes jie kruopščiai gaminami, pagalvojus apie kiekvieną detalę. Velux pirmoji pradėjo gaminti stogo langus, todėl jie gali pasigirti išskirtine ir neįkainojama patirtimi. Šių stoglangių stiprybė stiklo technologijose, nes apsaugojama ne tik nuo UV spindulių, bet ir nuo smugių, rasojimo, drėgmės kaupimosi, ir kitų buičiai praverčiančiu privalumų, pasižymi puikia izoliacija.