Vonios kambario aksesuarų mados tendencijos

Nors tobulindami vonios kambario interjerą pirmiausia pagalvojame apie baldus ir pagrindinius įrenginius, vertėtų nepamiršti ir aksesuarų – net ir nedidelės detalės gali ženkliai prisidėti prie bendro patalpos dizaino. Norėdami pasirinkti tinkamiausius ir populiariausius sprendimus, dažnai atsižvelgiame į šiuo metu vyraujančias mados tendencijas – kokie vonios aksesuarai šiais metais susilaukia daugiausiai dėmesio?

Kuo daugiau vietos daiktams laikyti. Ši tendencija ne tik leidžia sukurti tvarkingą vonios kambario interjerą, bet ir užtikrina Jūsų asmeninį komfortą – juk daug patogiau, kai visi šioje erdvėje reikalingi daiktai turi tikslią savo vietą. Būtent dėl šios priežasties rekomenduojama pasirūpinti ne tik erdvesnėmis spintelėmis, bet ir pasirinkti dailius daiktams laikyti skirtus aksesuarus: tai gali būti vonios lentynėlės, dušo priemonių krepšeliai ar netgi didesnės rankšluosčių kabyklos.

Originalumas – mažose detalėse. Šiais metais nesuklysite įdomesnius sprendimus pritaikydami mažiems, tačiau dažnai naudojamiems vonios kambario aksesuarams. Tarp populiariausių variantų dažnai minimos iš aukštos kokybės medžiagų gaminamos muilinės ir skysto muilo dozatoriai – jie leidžia sukurti prašmatnumo įspūdį. Eksperimentuoti galite ir su kitomis detalėmis – tokie sprendimai dabar ypač sveikintini. Daug originalių vonios aksesuarų rasite Arsan.lt parduotuvėje.

Tamsių spalvų akcentai. Kadangi vonios kambaryje remontą atliekame pakankamai retai, šioje patalpoje dažnai vyrauja šviesios pastelinės spalvos – vadinasi, norėdami išvengti monotonijos ir sukurti kontrastingą vaizdą, šią erdvę turime pagyvinti tamsesniais atspalviais. Tam puikiai tinka įvairūs aksesuarai, kurie gali būti itin tamsūs – net ir juodi! Tualeto šepečiai, tie patys muilo dozatoriai ar muilinės – tikrai turėsite iš ko pasirinkti.

Ryškios spalvos ir lengvi pokyčiai. Nemėgstantiems tamsių spalvų, tačiau tuo pačiu nepageidaujantiems monotoniško interjero, šiais metais patariama nevengti ir ryškių spalvų – tokie vonios aksesuarai į patalpą įneš daugiau gyvybingumo. Svarbiausia pasirinkti lengvai perkeliamas detales – jei pasikeis mados tendencijos ar nuomonė, tokius akcentus lengvai galėsite pakeisti. Tad šiuo atveju bene geriausias sprendimas yra laisvai pastatomi aksesuarai.

Pritaikę šias tendencijas savo vonios kambariui, sukursite madingą ir žavų patalpos interjerą. Tačiau nepamirškite, kad ši patalpa pirmiausia turi patikti Jums patiems, todėl galite drąsiai eksperimentuoti ir išbandyti naujus sprendimus – tokie variantai kiekvienais metais sulaukia populiarumo!