Subaru, Chrysler ir Audi automobiliai nuomai

Jeigu norite trumpalaikei nuomai ar neilgai viešnagei kitame mieste išsinuomoti automobilį visai šeimai ar būriui draugų, ko gero tikitės gana galingo, tačiau ir talpaus automobilio. Kaip šeimos automobiliai garsėja Subaru, harmoniją tarp dydžio ir dailaus dizaino išlaiko Audi visureigių modeliai, o visos šeimos patogumą ir erdvę automobilyje garantuoja Chrysler vienatūriai.
Jeigu nežinote, kuri iš šių automobilių markių yra jums pati tinkamiausia kelionei su šeima, pateikiame trumpą Subaru, Chrysler ir Audi automobilių palyginimą. Galbūt tai padės išsirinkti automobilį, kuris garantuos, kad kelionė būtų maloni, patogi, ekonomiška ir saugi.
Subaru nuoma. Ši automobilių markė visame pasaulyje yra pagarsėjusi kaip geriausių šeimos automobilių atstovas. Subaru populiarumo paslaptis – tai unikali variklio struktūra, simetriškas visų ratų valdymas bei speciali, saugumą garantuojanti įranga. Ypatingasis Subaru variklis užtikrina gerą balansavimo, galios ir naudingumo santykį ir taupų, ekonomišką važiavimą. Visų ratų valdymą užtikrinantis vairas garantuoja stabilų ir subalansuotą vairavimą, o ypatingą saugumą užtikrina specialūs automatiniai jutikliai, kurie sulėtina automobilį, pajutę, jog vairuotojo kontrolė susilpnėjusi.
Chrysler nuoma. Šios markės vienatūriai yra prabangos ir erdvumo etalonas. Penktojo leidimo Chrysler Voyage automobiliai pasižymi erdvumu (7 sėdimos vietos) ir saugumu bei patogumu. Šis automobilis labiausiai tinka didelėms kompanijoms draugų, norintiems ypatinga proga kur nors nukeliauti. Viduje yra įrengta nemažai patogumų, atlenkiamas stalelis, todėl šiuo automobiliu galima keliauti net ir į kitą pasaulio kraštą. Tai yra mini-autobuso tipo automobilis, tad apgalvokite ir degalų sąnaudas. Tačiau apskritai šie automobiliai yra ganėtinai ekonomiški, tad galite jais pasitikėti.
Audi nuoma. Audi siūlo vairuotojams aukštos klasės modernius visureigius, pasižyminčius vokiška kokybe, solidžiu dizainu ir dideliu galingumu. Naujasis Audi Q5 išsiskiria visų ratų pavara,užtikrinančia saugų važiavimą ir subalansuotą automobilio valdymą. Šių automobilių salonas išmuštas prabangia oda, priekinės sėdynės turi šildymo funkciją, o visame automobilyje veikia Bluetooth ryšys bei kitos papildomos media sistemos. Audi patariame nuomotis, jeigu norite, kad jūsų kelionė būtų patogi, pritaikyta modernaus žmogaus įpročiams ir keltų pasididžiavimą,važiuojant prestižinės klasės automobiliu.