Limfodrenažo aparatas naudojimui namuose

Limfodrenažinis masažas, tai palčiai visame pasaulyje žinomas viso kūno masažas naudojant vibracines sroves. Tokia procedūra padeda atpalaiduoti kūną, slopina patinimus, dailina kūno formas, mažina susikaupusių riebalų perteklių ir netgi naikina celiulitą, stangrina odą. Kiekvienas mėgstantis šias procedūras, renkasi iš dviejų variantų: kiekvieną kartą mokėti pinigus ir vaikščioti į saloną, kuriame atliekami tokio tipo masažai, arba vieną kartą investuoti ir nusipirkti nuosavą limfodrenažo aparatą.
Be abejonės, apie šiuos pasirinkimus kiekvienas turime skirtingą nuomonę. Vieni mano, kad pats sau tokios procedūros profesionaliai nepasidarysi, neapsimoka pirkti tokio aparato arba tiesiog nesinori. Kiti teigia priešingai, kad turint nuosavą limfodrenažinį aparatą yra sutaupoma laiko bei pinigų, kadangi toks aparatas laikui bėgant atsiperka, o ir iš namų niekur eiti nereikia.
Tačiau kaip ten bebūtų, jeigu jau apsisprendėte pirkti nuosava limfodrenažinį aparatą, rinktis reikia labai atsakingai. Kaip ir bet kokia prekė parduodamas limfodrenažinis aparatas gali turėti įvairių niuansų. Pardavėjai vedami piktų kėslų ir gobšumo gali parduoti nekokybišką aparatą, arba pernelyg brangų, neoriginalų. Todėl reikia labai gerai išnagrinėti ir rinktis tarp parduodamų limfodrenažinių aparatų pasiūlos.
Taigi kaip išsirinkti tinkama aparatą, kai apie juos nenusimanai visiškai nieko. Tai ne problema, pateiksime kelis patarimus. Visų pirma toks aparatas turi turėti keturias galimas pasirinkti programas. Tokias kaip sportas, masažas, sveikata ir grožis. Toliau reiktų atkreipti dėmesį ar oro slėgio technologija yra su trim intensyvumo lygiais. Turi būti įmontuotas laikmatis 30 arba 45 minutės, gali skirtis priklausomai nuo pasirinkto aparato medelio. Energijos sąnaudos turėtų būti apie 80 W. Gali kiek skirtis, tačiau negali skirtis dvigubai ar trigubai. Turi atitikti visus saugumo ir kokybės reikalavimus, jų galite klausti pas parduodamo limfodrenažinio aparato pardavėją. Jis jums turėtų pateikti tokį sąrašą. Pačio pagrindinio prietaiso svoris yra apie 6.5 kg, na o jau viso su priedais svyruoja apie 7.5 kg.
Taigi, tai tokios bendros savybės, į kurias turėtumėte atkreipti dėmesį prieš pirkdami tokį aparatą. Žinoma, nederėtų pamiršti, kad kiekvieno modelio savybės gali skirtis, todėl prieš perkant, reiktų apie būtent tą modelį gerai pasidomėti. O geriausias variantas yra pasikonsultuoti su šios srities specialistais, jie jums šališkai patars.