Limfodrenažinio aparato kaina

Šiomis dienomis, kai darbo tiek daug, žmogus neturi laiko net kada sustoti, atsikvėpti. Retas mūsų randa laiko sau, tikram geram poilsiui. Tikrai kartais norime kur nors nueiti, pasilepinti, tačiau ne visada galimybės ar aplinkybės mums leidžia tai padaryti. Išties, ne vienas mūsų yra girdėjęs apie limfodrenažines procedūras, jų naudą sveikatai. Tačiau ne visi atrandame laiko tokiai procedūrai. Tačiau dabar tai nėra problema, nes limfodrenažinį aparatą gali turėti kiekvienas savo namuose.
Išties, tai skamba neįtikėtinai, tačiau reikia tik trupučio investicijų ir limfodrenažines procedūras galėsite atlikt sau, šeimos nariams ar draugams tiesiog ant savo svetainės sofos.
Limfodrenažinio aparato kaina yra galėtinai įvairi. Jos svyruoja nuo 500 e iki 1200 e . Tačiau nereikėtų išsigąsti didelės kainos. Žinoma, tai gali būti ne visiems įkandama suma, tačiau reikia apžvelgti kelis aspektus.
Visų pirma, reguliariai vaikščiodami pas specialistus, kurie atliks jums šią procedūrą, ilgainiui išleisite kur kas daugiau negu šis aparatas kainuotų. Taip yra todėl, nes tokia procedūra nėra viena iš pigiausių. 30 minučių trukmės presoterapijos terapija kainuoja apie 30 e , na o 6 kartų abonementas kainuoja net 114 e. Todėl nėra sunku suskaičiuoti kiek jums kainuos jeigu limfodrenažines procedūras sau pirksite pusmečiui. Tarkim į savaite šią procedūrą kartosite tris kartus, tai viso, pusei metų ji jums kainuos 1368 eurus. Taigi išvada tokia, jeigu įsigysite savo nuosavą limfodrenažinį aparatą, ne bet kokį, o patį brangiausią, jis jums atsipirks per puse metų. Toliau juo galėsite naudotis, galima sakyti, už dyką. Todėl jums spręsti patiems, ar norite pinigus leisti vėjais, ar vieną kartą investuoti, kas jums vėliau atsipirks.
Žinoma, daugelio sprendimui įtaką daro ne tik limfodrenažinio aparato kaina, bet ir teikiama šios procedūros nauda. Ji naikina celiulitą, padeda odai atgauti švelnia, lygia bei glosnia būseną. Naikina riebalų sankaupas norimose vietose. Pasirinktinai dailina kūno vietas. Malšina kojų skausmą, pėdų patinimą, spausimą. Šios procedūros pagalba galima greitinti tam tikrų medžiagų įsisavinimą lygiagrečiai naudojant įvyniojimo metodą. Gydo venų varikozę, todėl jums nebereikia bijoti, kad vieną dieną jums teks gulti ant operacinio stalo dėl tokios įsisenėjusios problemos.
Taigi, nors iš pirmo žvilgsnio kaina ir gąsdinanti, tačiau nereiktų atsižvelgti vien tik į šį aspektą. Pinigai juk yra uždirbami, o sveikatos jau nenusipirksite. Tik galite į tai investuoti, o juk mums sveikata reikalinga ne tik laimingam gyvenimui, bet ir tam pačiam darbui, taigi viskas yra susiję.