Masažuoklių kainos ir akcijos

Dažnai jaučiate raumenų skausmą? Skauda nugarą, pečių juostą, kaklą, kojas, o galiausiai pradeda skaudėti ir galvą? Tikėtina, jog Jūsų raumenims paprasčiausiai reikia atsipalaiduoti. Kartais skausmas kyla dėl sutrikusios kraujotakos ir raumeninių audinių įtampos. Pasitaiko, kad dėl nuolatinės sprando įtampos ima skaudėti ir galvą. Tuomet ieškome savo prastos savijautos priežasčių įvairiausiose blogybėse: skersvėjuose, pasenusiame čiužinyje, netinkamoje pagalvės formoje ir dydyje taip pat pernelyg mažame išgeriamo vandens kiekyje ir t.t. Tiesa, visos šios priežastys yra tikėtinos. Kad ir dėl kokių priežasčių kilo skausmas — jį galima išmasažuoti. Jei esate linkę pataupyti, prieš perkant bet kokią prekę derėtų pasidaryti bent minimalų kainų tyrimą, pasižvalgyti akcijų.

Parduotuvėse paprastai masažuoklių kainos būna kiek didesnės nei internete. Taip yra dėl paprastos priežasties: parduotuvėse į prekės kainą įeina ir transportavimo, ir sandėliavimo, ir parduotuvės bei darbuotojų išlaikymo kaina. Todėl, ieškodami pigesnio varianto — nepatingėkite pasiieškoti geriausios kainos internetinėse parduotuvėse, kuriose patogiai pateikiamos visos masažuoklių kainos ir akcijos.

Masažuoklių kainos priklauso nuo masažuoklio rūšies. Pavyzdžiui, rankiniai paprasti masažuokliai, tokie kaip masažiniai rutuliukai ar kamuoliukai, gali kainuoti nuo 1,50 iki 10,00 eurų. Elektrinių masažuoklių kainos prasideda nuo 20,00 — 25,00 eurų. Žinoma tiek kainuoja mažiau funkcijų turintys ir mažesnį plotą vienu metu masažuojantys prietaisai. Masažinių kojų vonelių kainos apytiksliai prasideda nuo 25,00 eurų. Na, o vibruojančią paprastutę sėdynę galima rasti ir už 30 eurų. Jei neieškote pigių variantų galite iš kart taikytis į turbo malonų prietaisą — masažinį krėslą, kurio kaina gali siekti ir 3 500 eurų.

Norite įsigyti elektrinį masažuoklį? Apsilankykite: https://biomed.lt/lt/22-elektriniai-masazuokliai