Aukso papuošalai. Kam valia juos nešioti, o kam ne?

Papuošalai – tai neatskiriama dažnos moters stiliaus detalė. Tai dailiosios lyties išraiška, noras pasirodyti ir visam pasauliui sušukti – pažiūrėk, kokia aš graži! Vis dėlto, tikrai ne kiekviena žino, kad tam tikrų papuošalų kai kurioms moterims nešioti nevalia, nes jie turi išskirtinę energiją. Į šių juvelyrinių dirbinių sąrašo viršų keliauja aukso papuošalai.

Aukso papuošalai

Aukso papuošalai yra labai madingi. Jie visais laikais buvo itin vertingas ir gražus atributas, paįvairinantis moters stilių, suteikiantis jai elegancijos ir grakštumo. Visgi, tikrai ne kiekviena žino, kad aukso papuošalai yra tinkami ne kiekvienai moteriai. Dažnas žmogus teigia, kad šis metalas yra ne tik išskirtinis, bet ir galintis daryti neigiamą įtaką.

Aukso metalas egzoterikoje yra vadinamas Saulės metalu, tai energijos laidininkas, kuris saugo nuo blogos akies. Teigiama, kad auksas turi savybę prisirišti prie savininko ir kaupti žmogaus energiją. Dėl šios priežasties auksiniai papuošalai yra perduodami iš kartos į kartą, tai tarsi giminės relikvija, kurią būtina saugoti ir branginti.

Visgi, dėl to, kad aukso papuošalai turi savybę kaupti žmogaus eneriją, jų negalima nešioti tiems, kurie nežino prieš tai buvusio šių papuošalų savininko gyvenimo istorijos. Taip pat negalima nešioti vogtų ir svetimų papuošalų, nes jie gali sukelti nelaimę, blogą aurą perduodi dabartiniam savininkui.

Auksas, o taip pat ir aukso papuošalai, turi stiprią energetiką, dėl šios priežasties juos gali nešioti ne visi žmonės. Tie, kurie yra aktyvūs, patys iš savęs energingi, skleidžiantys geras bangas, gali nešioti aukso papuošalus, tačiau turi būti atsargūs, nes aukso skleidžiama energetika juos gali išmušti iš vėžių. Ramesniems žmonėms rekomenduojami sidabriniai papuošalai, papildantys gyvenimą harmonija.

Aukso papuošalų pirkimas

Aukso papuošalus galima pirkti įvairiose juvelyrinių dirbinių parduotuvėse arba internetu. Žmonės, perkantys internetu, dažnai sutaupo laiko, o neretai ir pinigų, nes ne viena internetinė parduotuvė skelbia akcijas ir siūlo aukso papuošalus už mažesnę kainą. Turėkite omenyje, kad nerekomenduojama pirkti jau turėjusių šeimininką aukso dirbinių, nes šie gali būti prikaupę neigiamos energijos. Auksas – sėkmės metalas, todėl norint pritraukti sėkmę, verta į ją investuoti.

Paprastai žmonės papuošalus renkasi pagal jų išvaizdą, taip pat dažnai renkasi ir pagal metalo rūšį ir spalvą, tačiau jei buvote nusprendę, kad norite žalvarinio žiedo ir pamatėte tikrai labai gražų auksinį žiedą, tai visko gali būti, kad jį ir įsigysite (na, arba prašysite juvelyro Jums pagaminti tokio pat modelio žalvarinį žiedą). Tiesa tam, kad papuošalus reiktų rinktis ir pagal jų medžiagas: pagal metalo ir akmens rūšį. Egzistuoja toks mitas, jog jaunoms merginoms tinka nešioti sidabrinius papuošalus, o auksiniai papuošalai labiau tinka brandesnėms moterims. Tiesa ta, kad auksas tinka tiek jaunoms, tiek brandžioms moterims ir apskritai tiek moterims, tiek ir vyrams. Nepaisant to, visgi auksinius papuošalus dažniau renkasi ir dėvi brandžios moterys. Kodėl? Sidabrą paprasčiau priderinti prie aprangos ir kitų aksesuarų ar galanterijos. Auksas yra kiek pretenzingesnis, kasdienybėje jį reikėtų tinkamai priderinti prie savo aprangos ir aksesuarų arba rinktis auksinius papuošalus tik tuomet kai reikia atrodyti puošniai.

Kam auksas tinka nešioti?

Metalų savybes analizuojantys specialistai teikia, kad auksas stabdo senėjimą ir suteikia energijos kai jaučiamas jos stygius. Nors auksas iš esmės tinkamas visiems, tačiau jis ypač tinkamas tiems žmonėms, kurie dažnai pervargsta, greitai pavargsta arba jaučia nuolatinį nuovargį, nes auksas tonizuoja. Būtent dėl tonizuojančių savybių auksas yra ypač naudingas apatija pasižymintiems, lėtesniems žmonėms, kurie tiek tiesiogine prasme, tiek metaforiškai nuoalat mieguisti. Dažnai jaučiate galvos svaigulį arba kartas nuo karto net ir skausmą? Įsigykite auksinį papuošalą — jis padės pasijausti bent kiek geriau. Na žinoma, migrenos neišgydys, tačiau tai vienas iš daugelio būdų padėti sau gerai jaustis. Be to, jei tikite prietaru, kad kažkas gali Jus nužiūrėti — rinkitės auksinį papuošalą, nes sakoma, kad auksas padeda apsisaugoti nuo blogos akies nužiūrėjimo.

Kam nešioti auksą nevalia?

Prietaringiems žmonėms nevalia nešioti naudotus (anksčiau kažkam jau priklausiusius) auksinius papuošalus, nes tikima, kad auksas išsaugo buvusio šeimininko energiją, o tai gali prišaukti blogą. Na priklausomai nuo to, kokia buvo praeito šeimininko energija, ar žiedas buvo ne vogtas, kokia jo istorija.