Būtinos prekės mišriai veido odai prižiūrėti

Mišri veido oda – tai sunkiausiai prižiūrimas odos tipas. Ir savaime aišku- sausos odos savininkės turi savo odą intensyviai drėkinti, o riebios – valyti riebalų neišskiriančiomis priemonėmis. O štai mišrios odos savininkės skundžiasi nevienodu veido sausumo/riebumo pasiskirstymu. Todėl tokiai odai prižiūrėti reikia ir laiko, ir tinkamų odos priežiūros priemonių, kremų, valiklių.

Iš esmės mišri veido oda – tai oda, kuri visados riebesnė T zonoje – kaktos, nosies, smakro srityje. O štai žandai – sausoji tokios odos tipo vieta. Nors ir yra pirkti specialių veido priežiūros priemonių mišriai odai, kuomet galima ta pačia priemone tepti visą veidą, geresnius rezultatus duoda pora skirtingų priemonių, pritaikytų arba riebiai, arba sausai odai. Negana to, turint komplikuotą mišrią odą, padės tik vaistinėje pirkti kremai ir priemonės, sukurtos dermatologų.

Prekė nr.1. – tai BIODERMA micelinis vanduo “Sensibio”, kuriuo ryte ir vakare nuplaunama oda. Šis vanduo atgaivina odą ir nuplauna visus riebalus bei nešvarumus, tačiau nesausina odos.

Prekė nr.2. – “Sebium Global” kremas naudojimui ryte. Jis užtikrins optimalią odos drėgmę dienos metu ir maitins ją.

Prekė nr. 3.  –„Sebium Hydra“ kremas vakarui. Jo dėka nuvalytas veidas per naktį bus intensyviai maitinamas.

Prekė nr. 4. – “Sebium Masque” – tai vieną kartą per savaitę naudojama kaukė, kuri ištrauks iš odos nereikalingą riebumą, išvalys poras ir iškart privers jaustis geriau.

Kitos prekės:

Jeigu mišri oda linkusi į riebumą ir blizgesį, pirkite „Sebium Pore Refiner“ kremą, kuris pasipriešins riebalų kaupimuisi ant veido ir paliks matinį efektą.

O taip pat verta nepamiršti, kad mūsų veido oda labai reaguoja į tai, ką valgome. Tad pasirūpinkite sveika ir pilnavertiška mityba.