Akių srities odos priežiūros prekių įvairovė

Jaunoms merginoms dėl paakių ir akių vokų odos galvos per daug neskauda – kol amžius nepadarė savo, tol parduotuvių lentynose į priemones paakių odai žvilgsnis nė nekrypsta. Tačiau pasitaiko ir tokių odos sutrikimų, kai net ir jaunos merginos susirūpina viso veido ir taip pat akių vokų oda. Taigi, kokių prekių galima rasti specifiškai skirtų prižiūrėti odai aplink akis ir kokias atvejais jos gali būti reikalingos?

 Stangrinamasis paakių kremas. Ši priemonė – viena populiariausių kalbant apie akių odos priežiūrą. Vyresnio amžiaus moterims su kiekvienais metais vis labiau krenta akių vokai ir susitraukia paakių oda. Stangrinamieji kremai sukelia tempimo efektą, todėl sukritusi akių oda papilnėja.

Kremas nuo patinimų. Tai bėda, kankinanti tam tikrus žmones. Patinusios akys vargina visą gyvenimą, tačiau yra preparatų, kurie numalšina šiuos iškilimus. Daug ką lemia ir žmogaus mityba, tačiau šiandien sukurta kremų, ne tik padedančių išvengti maišelių po akimis, bet ir panaikinančių melsvą paakių atspalvį.

Priemonės gydyti atopiniam dermatitui. Kaip jau minėjome aukščiau, jaunos merginos taip pat susiduria su tokiomis problemomis kaip sausa oda aplink akis. Šis požymis gali būti egzemos arba alergijų pasekmė. Jeigu pastebėjote sausą odą aplink akis, taip pat niežti ir išsausėjo rankos, veidas – kreipkitės į dermatologą dėl gydančio kremo recepto.

Akių oda yra itin plona ir jautri, todėl verta sveikai maitintis, gerti saug skysčių, įtraukti į savo maisto racioną daugiau šviežių maisto produktų, o svarbiausia – palaikyti normalų miego režimą. Tik šie įpročiai garantuos gražią ne tik akių, bet ir viso veido odą. Vien kremais pasitikėti yra neprotinga – nes tik sveika gyvensena ir sklandi visų organų veiklaatsispindės Jūsų odoje.