Vestuviniai žiedai būsimiems vyrui ir žmonai

Vestuviniai žiedai – tai simbolis, kuris parodo įsipareigojimą, pasitikėjimą, pasižadėjimą, meilę, kantrybę ir pasiaukojimą. Tai simbolis, kuris susaisto du žmones amžinai meilei. Būtent dėl šios priežasties, kad vestuviniai žiedai tiek daug reiškia, būtina atidžiai juos ir išsirinkti. Juk juos būsimasis vyras ir žmona, ant savo rankos piršto nešios visą gyvenimą. Į ką reiktų atkreipti dėmesį renkantis vestuvinius žiedus?
Pirmiausia reiktų atkreipti dėmesį į vestuvinių žiedų metalą. Galite rinktis geltono aukso (jis yra populiariausias ir dažniausiai naudojamas vestuvinių žiedų gamyboje), rausvo aukso ar balto aukso. Vis labiau populiarėja balto aukso vestuviniai žiedai leidžia išlipti iš nusistovėjusių standartų ir pakeisti požiūrį į santuoką. Jų sidabrinė spalva leidžia kartu kukliai bet unikaliai išsiskirti iš kitų jaunųjų. Šiandien žiedo metalas pasirenkamas pagal mėgstamą spalvą, o ne todėl, kad baltas, rausvas ar baltas auksas turi simbolines reikšmes. Tai tiesiog skonio reikalas.
Vestuviniai žiedai gali būti tiek be brangakmenių, tiek inkrustuoti. Retai renkamasi vestuvinius žiedus, kurie neturi karūnėlės su brangakmeniu viduje. Dažniausiai brangūs akmenys būna inkrustuoti į vestuvinio žiedo metalą ir susilieja su metalu, nepadaro iškilimų. Tokie vestuviniai žiedai su brangakmeniais turi didesnę išliekamąją vertę nei vestuviniai žiedai be jų. Todėl, jei turite tokią mintį, kad vestuvinius žiedus perduosite savo vaikams, anūkams ar proanūkiams, tuomet rekomenduojame rinktis tokius žiedus.
Vestuvinių žiedų paieškos gali vykti tiek vaikštant per parduotuves mieste, tiek naršant internete. Tačiau reiktų nepamiršti kad vestuviniai žiedai internetu apriboja Jūsų galimybę pasimatuoti jį. Tokiu atveju rekomenduojame rinktis tokias parduotuves, kurios turi tiek internetines tiek lokalias platformas. Pirmiausia apžiūrėkite vestuvinių žiedų asortimentą internete. Išsirinkus labiausiai patikusius variantus keliaukite į lokalią parduotuvę ir ten pasimatuokite išsirinktus vestuvinius žiedus. Matuodamiesi žiedus nepamirškite, kad Jūsų piršto dydis, tikėtina, kis, todėl patariame rinktis šiek tiek didesnį vestuvinio žiedo dydį, nei nešiojate įprastai.
Vestuviniai žiedai ir jų pasirinkimas – atsakingas žingsnis, todėl patariame neskubėti ir kantriai ieškoti tokių žiedų, kuriais džiaugtųsi ne tik jaunasis ar jaunoji, o abu kartu. Taip žingsnis po žingsnio įeisite į šeimyninio gyvenimo teritoriją, kurioje nebeliks ‘aš’ ar ‘Tu’. Visose situacijose naudosite žodį ‘Mes’.