Vaiko kambario baldų gamyba

Vaikų kambarys – privati erdvė, kurioje mažyliai praleidžia didžiąją laiko dalį. Visiems tėvams labai svarbu pasirūpinti, kad vaikų kambarys būtų kuo geriau išpildytas, neprigrūstas baldų, įdomus ir dvelkiantis gera energija.

Vaiko kambario baldų gamyba

Vaiko kambarys reikalauja originalių sprendimų. Jį įrenginėjant labai svarbu atsižvelgti į mažylio norus, pasiteiraukite vaiko apie jo mėgstamiausias spalvas, animacinius herojus ar kitus jam patinkančius elementus. Vis dėlto, nepamirškite, kad vaikai auga, todėl projektuodami baldus nepamirškite to ir pagalvokite apie ateitį.  Galite užsakyti stalus, kėdes, augančius kartu su vaiku. Taip pat vertėtų pagalvoti apie didesnę lovą, jeigu nenorite jos keisti po poros metų.

Geriausiai yra rinktis neutralias spalvas, kurios dera beveik prie visko. Jeigu norisi ryškių akcentų, galima nupirkti įvairių pagalvių, užtiesalų, galbūt užsakyti ryškesnių detalių turinčius baldus. Užsakant stalus, lovas ar spintas, pasirinktie šiuos baldus su užapvalintais kampais, kad vaikas žaisdamas kambaryje nesusižeistų.

Vaiko kambario baldų gamyba užsiima ne viena įmonė. Šios įmonės yra įsikūrusios įvairiose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje ir kituose. Vaikų kambario baldų gamyba kainuoja įvairiai, tai priklauso nuo to, kokios medžiagos naudojamos, taip pat nuo baldų dydžio ir sudėtingumo. Jeigu planuojate vaikų kambariui užsakyti baldys, atliekančius kelias funkcijas, sumokėsite daugiau, tačiau tai bus taupiau erdvės atžvilgiu. Labai populiarus baldų sprendimas vaikų kambaryje – lovos, rašomojo stalo ir spintos komplektas viename. Tokie komplektai dažniausiai užsakomi į mažus vaikų kambarius, kuriuose nėra daug vietos, o norima viską sutalpinti.

Kartu su dizaineriai kurdami baldus, įtraukite į kūrybos procesą ir vaikus. Tokiu atveju vaikai jaus atsakomybę už naujus baldus, naują interjerą ir galės pasidžiaugti, kad kambarį susikūrė tokį, koks jiems patinka.