Sieninis laikrodis – patraukli interjero detalė

Įrenginėjant naują būstą ar atliekant renovaciją, ieškome galimybių atgaivinti atsibodusį interjerą ir sukurti gaivų, šviežią ir kasryt šypseną keliantį interjerą. Pirmiausia, ko gero, pasirenkame sienų, lubų ir grindų spalvas, prie kurių vėliau deriname baldus, kuriuos taip pat kruopščiai (ir tikrai ne trumpai) renkamės dairydamiesi tiek lokaliose parduotuvėje, tiek internetinėje erdvėje. Išdažę ar ištapetavę namų sienas, nulakavę grindis ar iškloję jas plytelėmis bei užbaigę tvarkyti lubas, apstatome kambarius išsirinktais baldais. Tuomet kyla klausimas „O kas toliau?“, į kurį mes tuojau atsakysime.
Namų įrengime „paklojus pagrindą“, ateina metas ieškoti interjerą išpildančių detalių, kurios pagyvintų erdvę, tačiau jos neperkrautų ir nevargintų nei akių nei proto. Viena iš tokių detalių – sieninis laikrodis, kuris gali tapti sienos dekoracija: pakabinama detalė, kuri gali būti ir praktiška ir stilinga.
Sieniniai laikrodžiai gali būti būti tiek mediniai, tiek akrilo (organinio) stiklo, tiek plieno – jie visi, priderinus prie tinkamo interjero, atrodys puikiai. Laikrodis ant sienos patrauklus tuo, kad jį galima rinktis iš įvairiausių spalvų, formų ir dizaino, be to jis yra praktiškas daiktas, nes rodo mums visiems tokį brangų laiką.
Akrilo (organinio) stiklo laikrodžiai yra labai ploni, pasižymintys veidrodiniu blizgesiu, todėl itin patraukliai atrodo klasikinio stiliaus namuose. Šiandien jie gaminami ne tik kvadratinės ar ovalios formos, bet ir nestandartinių formų ir dizaino.

akriliniia laikrodžiai
Vis labiau populiarėjantys triptikai laikrodžiai puikiai priderinami modernaus dizaino interjere. Šie išskirtinės formos laikrodžiai iš kitų išsiskiria tuo, kad yra padalyti į tris dalis – lyg trijų dalių paveikslas. Jis užims kiek daugiau vietos, tačiau atrodys itin žaviai ir moderniai.

Laikrodžiai triptikai
Dažyto plieno laikrodžiai taip pat puikiai tinka prie modernaus dizaino interjero. Išgirdus žodį „plienas“, galbūt, tai gali nuskambėti kiek „šaltai“, tačiau yra priešingai. Plieniniai sieniniai laikrodžiai nudažomi įvairiomis spalvomis, kurios suteikia jaukumo ir šilumos. Taip pat svarbu paminėti, kad šie laikrodžiai gali būti įvairių spalvų ir dizaino. Būtent todėl šie laikrodžiai labai patrauklūs ir ant sienos atrodo labai stilingai.

dažyto plieno laikrodžiai
Jei dar nenusprendėte, kokias interjero detales rinktis savo namams, tuomet patariame pasikalbėti su konsultantais, kurie yra savo srities specialistai ir suskubs Jums padėti. Namų interjeras – ne lengva mįslė net ir patyrusiam interjero dizaineriui, todėl linkime sėkmės ir kantrybės įsirenginėjant savo jaukią poilsio oazę – namus.