Draudimas internetu: kaip rasti optimaliausią paslaugos kainos ir kokybės santykį siūlantį draudiką?

Jei tokį klausimą kas būtų iškėlęs tuomet, kai dar nebuvo interneto, optimaliausią draudimo paslaugų kainos ir kokybės santykį siūlančio draudiko paieškos būtų užsitęsusios. Ko gero žmonės anksčiau kliaudavosi draugų rekomendacijomis, skelbimais laikraščiuose ar televizijoje. Galbūt dar paskambindavo keliems draudimo agentams ir pasiteiraudavo kokios sąlygos ir kainos yra siūlomos. Tai nėra prastas būdas ieškoti draudiko, tačiau atsiradus internetui paieškos galimybės išsiplėtė ir dabar mini tyrimą galime atlikti kur kas greičiau bei plačiau.

Visų pirma tai galite pasinaudoti specialiai kainų palyginimui skirtomis interneto svetainėmis, kuriose draudimo skaičiuoklių pagalba galite palyginti visų internete viešai randamų draudimo paslaugų teikėjų įkainius. Žinoma tie skaičiai nėra patys tiksliausi, tačiau padeda orientuotis. Kai atrandate dominantį paslaugos teikėją, galite sužinoti tikslią kainą naudodamiesi konkretaus draudiko draudimo skaičiuokle. Kurioje paprastai reikia užpildyti anketą, kurios pagalba draudimo paslaugas teikianti bendrovė gali apskaičiuoti rizikos lygį ir pateikti konkrečią kainą. Esant poreikiui drausti automobilį tenka užpildyti kiek ilgesnę anketą, nes informacija reikalinga ne tik apie asmenį, bet ir apie transporto priemonę. Daugiau apie tai galite sužinoti apsilankę https://draudimas.ld.lt/draudimas-internetu.

Draudimo skaičiuoklės leidžia neišeinant iš namų ir nešvaistant pinigų telefono sąskaitai sužinoti ir palyginti skirtingų draudimo bendrovių paslaugų kainas. Internetas leidžia sutaupyti laiką ir pinigus, taigi pasinaudokime proga ir pasirinkime mums tinkamiausią draudimo bendrovę.

Daugiau informacijos apie draudimo internetu paslaugas.