Ar svarbi tik sofos-lovos spalva

Šiuolaikiškos sofos-lovos jau nebėra tas rudas arba pilkas baldas, kurį norisi paslėpti po uždangalu, o bandant išskleisti rizikuojama susižeisti nugarą ir išnaudoti visos dienos jėgas.

Modernaus dizaino sofa lova tinka tiek klasikinio, tiek modernaus interjero svetainėms, svečių ir poilsio kambariams, biurams. Įvairiausių spalvų, raštų, dizaino, dydžio bei skirtingo funkcionalumo baldai priderinami prie visų pirkėjų poreikių ir skonių. Vis tik nereikėtų baldo rinktis vien pagal grožį. Šiuolaikinėmis technologijomis gaminami audiniai, visos minkštų baldų dalys gali būti labai ilgaamžės ir lengvai valomos. Be abejo, galima susivilioti pirkti labai pigų gaminį ir taip neva sutaupyti, bet tiesa ta, kad tuomet arba po poros metų turėsite neišvalomą, supurvintą, aplūžusį baldą, kadaise puikiai derėjusį prie jūsų puoselėto interjero, arba turėsite išlaidauti jo atnaujinimui kas kelerius metus.

Dar vienas svarbus šiuolaikinės sofos-lovos pokytis nuo atgyvenusių modelių yra tai, kad jos yra lengvai atkeliamos ir iškleidžiamos – dabartiniai mechanizmai yra patvarūs, ilgaamžiai, sklandžiai veikiantys. Tai, kad dabar sofa lova gali būti gerokai lengvesnė nei ankstesniais laikais, ir jų transportavimą bei perstūmimą pačiose patalpose, norint pakeisti baldų išdėstymą, padaro žymiai lengvesnį. Žinoma, jeigu renkatės paslaugą, kad baldą jums pristatytų pardavėjas ar užsisakote jį internetu, apie transportavimo sunkumus neturėsite sukti galvos.
Vis tik bene svarbiausia sofos-lovos savybė yra tai, kad ilsėtis ant jos galėtumėte komfortiškai. Kiekvieno žmogaus ūgis, fizinė būklė – pavyzdžiui, svoris ar stuburo problemos, pamėgta ilsėjimosi poza reikalauja skirtingų sprendimų. Jeigu jums svarbu, kad ilsintis galėtumėte ištiesti kojas, labai lengvai atsistoti iš sėdimos pozicijos ar kitų specialių dalykų, visuomet išmėginkite baldą prieš jį įsigydami. Labai gražios spalvos, namų interjerą puikiai papildanti, patalpos erdvėje nuostabiai tinkanti, mikštutėlė sofa lova neteiks jums jokio džiaugsmo, jeigu būtent jūs kas kartą pakildami iš jos, turėsite kąsti dantis dėl nugaros skausmo.