Granulinės krosnelės kaina – ar verta mokėti?

Granulinės krosnelės – vienas efektyviausių ir optimaliausių sprendimų, namų apšildymui. Jos pasižymi itin geromis savybėmis, turi iš ties svarbių privalumų, kuriuos ignoruoti, renkantis šias krosneles, būtų sunku. Granulinės krosnelės priešingai nei židiniai, yra paruoštos eksploatacijai, taip pat neužima daug vietos, o tuo pačiu yra itin ekonomiškos ir aukšto naudingumo koeficiento.

Granulinės krosnelės kūrenimas

Granulinės krosnelės yra kūrenamos medienos granulėmis. Tai pats ekologiškiausias ir ekonomiškiausias kuras. Medienos granulės yra sausos ir didesnio tankio, todėl degdamos išskiria daug šilumos. Medienos granules įpilti į granulinės krosnelės talpą yra patogu ir paprasta. Taip pat šis kuras yra švarus, jam sudegus išsiskiria mažiau pelenų nei deginant malkas.

Granulinės krosnelės kaina

Granulinės krosnelės kaina

Granulinės krosnelės kaina labai svyruoja. Kaina priklauso nuo gamintojų bei tiekėjų pasirinkimo, taip pat nuo granulinės krosnelės rūšies. Granulinės krosnelės dažniausiai kainuoja nuo 1500 – 3500 eurų. Kurią krosnelę pasirinkti yra kiekvieno žmogaus individualus reikalas, o nieko neišmanantys apie granulines krosneles gali plačiau pasidomėti internete, arba paklausti apie tai išmanančių žmonių.

Granulinės krosnelės yra patrauklios ir tuo, kad jomis galima apšildyti ne tik atskirą patalpą, bet ir visus namus. Jos be jokių abejonių gali pakeisti paprastą centrinį šildymą, taip padėdamos sutaupyti pinigų. Granulinės krosnelės kaina nors ir nėra maža, tačiau bėgant metams – atsiperka. Kokybė ir ilgaamžiškumas – tos savybės, kurių tikimasi iš daiktų, o granulinės krosnelės tikrai jomis pasižymi.