Palečių keltuvai

Įmonėms, kurios užsiima prekių sandėliavimu ir šiam tikslui naudoja paletes, dažnai prireikia pačių įvairiausių tipų palečių keltuvų pagal darbų tipą ir lentynų išdėstymą.
Palečių keltuvai gali būti patys įvairiausi ir pritaikyti skirtingos specifikacijos darbams atlikti. Jei jūsų kompanijai reikia sandėliuoti paletes nedažnai, galite apsieiti ir su rankiniu keltuvu, jei reikia užkelti į didelį aukštį, ar pakrauti automobilius, taip pat reikės rinktis vienokią ar kitokią, tam tikrą techniką.
Palečių keltuvai rūšiuojami pagal kėlimo specifiką:
Žirklinis keltuvas;
Platforminis kėlimo vežimėlis;
Rankinis hidraulinis keltuvas;
Akumuliatorinis keltuvas;
Elektrinis palečių keltuvas valdomas pėsčiomis;
Elektrinis palečių keltuvas valdomas pėsčiomis arba stovint;
Palečių keltuvas, valdomas sėdint;
Žemai keliantys rankiniai, hidrauliniai palečių keltuvai.
Labai svarbu palečių keltuvus išsirinkti atsižvelgiant į tai, kokio tipo palečių sandėliavimas ar pakrovimas jums yra reikalingas.
Palečių keltuvų pardavėjai turėtų atsakingai apžvelgti jūsų darbo specifiką ir pasiūlyti optimaliausią, būtent jums tinkantį variantą. Jei kraunate nedaug ir neaukštai, jums gali tikti ir rankinis, hidraulinis keltuvas. Įsiminkite, kad jeigu reikalinga paletės pasvėrimo funkcija, rinkitės keltuvą su svarstyklių funkcija. Tai pagreitins jūsų sandėlio darbuotojų darbą.
Renkantis palečių keltuvą rekomenduojame rinktis tik patikimas kompanijas, kurios turi ilgametę prekybos darbo patirtį, atstovauja žinomus gamintojus ir siūlo sertifikuotus įrenginius. Tokio tipo įrenginiai turi veikti nepriekaištingai ir būti reguliariai inspektuojami, tik taip bus užtikrintas sklandus sandėlio darbuotojų ir jūsų įmonės darbas.