Lieknėjimo programos sudarymas

Daugelis žmonių pradeda rūpintis savo mityba, taip pat ima aktyviau sportuoti, tik tada, kai kyla noras sumažinti esamą, dažniausiai per didelį kūno svorį. Tų žmonių nuomone, dėl sumažėjusio svorio jie taps gražesni ir patrauklesni kitos lyties atstovams. Tikslas, atrodo, logiškas. Visi mes norime atrodyti patrauklūs, tačiau svarbu nepamiršti, jog išorė – dar ne viskas. Nepilnavertė mityba ir per mažas fizinis aktyvumas itin kenkia mūsų sveikatai bei vidaus organams.

lieknejimo programos sudarymas

Pirmiausia, dėl netinkamos mitybos gali atsirasti tam tikros ligos: pilvo skausmai, opos, geležies trūkumas, medžiagų apykaitos sutrikimai, širdies ir kraujagyslių ligos, taip pat, dėl nepilnavertės mitybos silpnėja imuninė sistema, dėl ko greičiau peršalame, sergame įvairiausiomis  virusinėmis ligomis ir pan. Na, o jei dar prie netinkamos mitybos puokštės pridėtumėme ir miego trūkumą, stresą darbe, gautumėme ištisą ligų paketą. Tačiau svarbu pastebėti, jog dietos nepakeis nei Jūsų kūno išvaizdos, ypač nepadės susigrąžinti sveikatos. Todėl, kad trumpalaikės ir nesubalansuotos dietos išderina mūsų organizmą, nes jose nėra pakankamai mūsų kūnui reikalingų medžiagų.

lieknejimo programos sudarymas

Tinkamas lieknėjimo programos sudarymas yra bene svarbiausias dalykas, kuomet kalbame apie dailias kūno formas, sveikatą ir trykštančią energiją. Kaip atrodo lieknėjimo programos sudarymas? Pirmiausia pacientų pacientų laukia dietologo ir kineziterapeuto konsultacijos, kraujo bei kiti tyrimai, kad specialistai galėtų parengti tinkamiausią lieknėjimo planą, visiškai tinkantį žmogaus organizmui, jo gyvenimo būdui bei poreikiams. Taigi, jeigu norite vasaros sulaukti sveikesni, laimingesni ir energingesni, kreipkitės į dietologijos centrą, kur Jumis bei Jūsų sveikata pasirūpins profesionalūs specialistai!