Rūbai internetu – kaip pirkti, kad nereiktų grąžinti

Vieni žmonės gali valandų valandas praleisti prekybos centruose ir drabužių parduotuvėse, nes jiems nekelia diskomforto grūstys, eilės ir persirenginėjimai. Kartais apsipirkinėjimas ir rūbų matavimasis malšina stresą ir gerina nuotaiką. Ir tai visiškai logiška, juk pasipuošę nauju drabužiu gerai atrodome, o kai gerai atrodome tai ir jaučiamės gerai bei labiau pasitikime savimi. Tačiau yra ir tokių žmonių, kurie dėl vienokių ar kitokių priežasčių nemėgsta apsipirkinėti.

Internetinės rūbų parduotuvės yra kaip tik jiems. Drabužių parduotuvės internete turi savo pliusų ir minusų. Kartais bijome, kad įsigyjami rūbai internetu nepateisins mūsų lūkesčių, nes dažnai fotografijose jie atrodo geriau. Tiesa, drabužių parduotuvės internete pateikia patrauklias ir estetiškas reklamines fotografijas. Tačiau, kad ir kaip fotografija būtų patobulinta photoshop programos pagalba, prekė vis vien ta pati. Štai keletas patarimų, kad pirkiniai iš internetinės rūbų parduotuvės jūsų nenuviltų.

Išsiaiškinkite dominančių drabužių sudėtį. Galbūt susižavėsite, kad vieni ar kiti rūbai internetu atrodo stulbinančiai, tačiau išpakavę siuntinius galite nemaloniai nustebti pamatę, kad ten sintetinis audinys arba priešingai – natūralus, vilnonis. Į tai derėtų atkreipti dėmesį alergiškiems ar tiesiog medžiagoms jautriems žmonėms.

Įsitikinkite, kad užsisakote jums tinkamą dydį. Galbūt internetinės rūbų parduotuvės paslaugomis naudojatės pirmą kartą arba jums patikę rūbai internetu parduodami pigiau ir iki akcijos pabaigos liko vos kelios minutės. Žinių trūkumas, užmaršumas ir skubėjimas gali pakišti koją renkantis internetu perkamo rūbo dydį. Standartiniai dydžiai gali varijuoti priklausomai ne tik nuo šalies, bet ir nuo prekės ženklo (angl. brand).

Jei įsigyjami rūbai internetu bus pasirenkami pagal šiuos du pagrindinius kriterijus, jums tikrai nereikės grąžinti jų atgal. Internetinės rūbų parduotuvės padės jums sutaupyti laiko ir įsigyti tik tai ko reikia, nes jūsų neblaškys gausybė naujos kolekcijos modelių ar akcijos prekių.