Du viename – stalas – „transformeris“

Renkantis virtuvės baldus būtina atsižvelgti į kokybę ir patogumą. Juk virtuvė yra ta namų vieta, kurioje praleidžiate ne mažą savo laiko dalį ne tik gamindami maistą, bet ir bendraudami su Jums artimais žmonėmis.
Pagrindinis virtuvės baldas – stalas. Po varginančios darbo dienos galite prie jo prisėsti ir atsipalaiduoti gerdami puodelį karštos kavos ar arbatos, besišnekučiuodami su artimaisiais pasidalinti savo rūpesčiais ir džiaugsmais.

Šiuo metu virtuvės baldų gamyboje populiarūs išskleidžiami stalai, kurie yra labai praktiški ir funkcionalūs. Netikėtai apsilankius svečiam nereikės jaudintis dėl vietos stokos prie stalo, nes nedidelį virtuvės baldą galėsite akimirksniu išskleisti ir paversti jį valgomojo stalu, kuris talpins daugiau žmonių nei kasdien. Stalo viduje paslėpti intarpai gali prailginti stalą priklausomai nuo šio virtuvės baldo gamybos parametrų. Vienas praktiškiausių šio virtuvinio baldo pritaikymų yra vietos virtuvėje išnaudojimas: suskleistas stalas užims mažiau vietos ir patalpoje paliks daugiau laisvos erdvės. Taip pat nereikės leisti pinigų dviems atskiriems to pačio tipo virtuvės baldams (stalo gaminimui ir valgomojo stiliaus stalui). Būtina pabrėžti, kad išvengsite galvos skausmo dėl dviejų to pačio tipo virtuvės baldo gamybos niuansų, modelių užsakymo. Turėsite vieną, universalų, funkcionalų stalą – „transformerį“.

Be abejo svarbu pasirinkti tinkamą stalo formą, kuri būti ne tik maloni akiai, bet ir praktiškai užpildytų Jūsų virtuvės erdvę. Nepamirškite, kad jei erdvė kvadrato formos, tuomet stalą patartina rinktis apvalų arba, kaip ir patalpa, – kvadratinį. O jei virtuvė pailga, tuomet siūloma rinktis ovalų arba stačiakampį pailgą stalą.t

Vienas išskleidžiamas stalas palengvina rūpesčius įrenginėjant naują virtuvę ar tiesiog atnaujinant virtuvės baldus. Tai praktiškas šeimą kuriančių žmonių pasirinkimas.